Kotna sedežna garnitura

Različne sedežne garnitureVse bolj priljubljene so kotne sedežne garniture, saj prostor lepo razgibajo, zagotavljajo kar največjo izkoriščenost za sedenje ter so praktične in funkcionalne, predvsem v kombinaciji s posteljo. V naši spletni trgovini izberete model po svojih željah, ki vam ga v najkrajšem možnem času dostavimo. Blago za kotne in ostale sedežne garniture je raznolikih sestavov, tekstur, barv in vzorcev. Zagotovo boste našli primernega tudi zase. Lahko pa se raje odločite za usnje, ponujamo pa tudi sedežne garniture z umetnim usnjem.

MODERNE SEDEŽNE GARNITURE


Sedežne garniture z raztegljivo posteljo

Če imate prostor dovolj velik, se lahko odločite za linijsko ali kotno sedežno garnituro s foteljem ali počivalnikom. Tako si zagotovite maksimalno udobje in kar najbolj koristite svoji hrbtenici in zdravemu sedenju. Različne sedežne garniture lepo zaključijo in izboljšajo izgled prostora. Kotno sedežno garnituro iz blaga lahko kombinirate z fotelji, ki jih prav tako najdete v naši ponudbi in tako ustvarimo celovito in lepšo sliko v našem prostoru. Čiščenje sedežne garniture je predvsem odvisno od izbire blaga. Usnje je preprosto za vzdrževanje in čiščenje, čiščenje blaga pa je odvisno od sestave in izdelave.


Blago za sedežne garniture

Kotne sedežne garnitureKo si izberete svoj model kotne sedežne garniture, dvosed, trosed ali drugačno obliko, vam preostane samo še naročilo in dostava. Ponujamo vam široko ponudbo usnjenih kotnih garnitur različnih kvalitet, tekstur in barv. Izbira usnja in blaga za sedežne garniture je prav tako skoraj neskončna: izbirate med različnimi sestavi, teksturami, kvalitetami, barvami in vzorci. Vsak material ima svoje prednosti in pomanjkljivosti in pomagali vam bomo, da poiščete najustreznejšega zase. Potrudili se bomo, da izboljšamo kvaliteto vašega prostora z optimalno izbiro kotne sedežne garniture, pa naj gre za linijsko, kotno sedežno garnituro ali samo fotelj oziroma počivalnik. Ko počitek postane res pravi užitek.