Usnjene sedežne garniture so zaradi svoje elegance še vedno zelo priljubljene


Pri izbiri sedežne garniture je potrebno dobro premisliti o lastnostih, ki jih v sedežni garnituri iščemo. Tako si moramo odgovoriti na vprašanja:

  • Kje bo sedežna garnitura postavljena?
  • Iz katerega materiala naj bo izdelana?
  • Kdo/koliko ljudi bo sedežno garnituro uporabljal/o?
  • Kakšna oblika garniture je najprimernejša za nas?


Usnje je ob primernem vzdrževanju in pravilni negi nadvse trpežen in dolgo obstojen material. Je sinonim za kakovost in eleganco, prav zaradi tega pa so usnjene sedežne garniture najbolj cenjene in deležne velikega povpraševanja. Ob vsem tem je usnjene sedežne garniture tudi enostavneje vzdrževati, garniture pa tako dolgo časa ohranjajo lep in zdrav videz.
V podjetju Dom 24 ponujamo pestro izbiro usnjenih sedežnih garnitur. Sedežne garniture lahko stranke naročijo v različnih oblikah in različnih dimenzijah. Dan danes je izjemno popularna sedežna garnitura v obliki črke U, ki zagotavlja obilico prostora za druženje z družino in prijatelji ali pa zgolj za udoben večer v dvoje.


Pravilno vzdrževanje usnjene sedežne garniture ji zagotavlja dolgo življenjsko dobo

Prednost usnjenih sedežnih garnitur je veliko. Ena izmed njih je enostavno čiščenje in vzdrževanje sedežne garniture, ki je veliko enostavneje kot čiščenje sedežne garniture, narejene iz tkanine. Usnjeno sedežno garnituro je najenostavneje očistiti tako, da jo prebrišemo z vlažno krpo. Če se na sedežni garnituri pojavi madež, ga je priporočljivo čim hitreje odstraniti. To najenostavneje naredimo tako, da na vlažno krpo nanesemo detergent za usnje ter nežno podrgnemo po madežu. Ko madež odstranimo moramo mesto, ki smo ga očistili pobrisati še z navlaženo krpo, da odstranimo sledi detergenta. Za tem mesto madeža osušimo. Usnje pa je dobro vsaj dvakrat letno tudi premazati s kremo za usnje, ki jo priporoča proizvajalec sedežne garniture. Krema bo sedežno garnituro pomladila in odpravila nepravilnosti, ki so se ob uporabi garniture pojavile. Z omenjenimi postopki lahko usnjeno sedežno garnituro ohranimo v odličnem stanju vrsto let.

Moderna sedežna garnitura v obliki UModerna usnjena sedežna garnitura


Pestra ponudba različnih modelov modernih usnjenih sedežnih garnitur v Dom24

Usnjene sedežne garniture, ki jih v Dom24 ponujamo, navdušujejo z dovršenim dizajnom, hkrati pa so funkcionalne in se lahko, zaradi kakovostnih materialov, uporabljenih pri izdelavi sedežnih garnitur, pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.


Na voljo so tudi sedežne garniture, ki ponujajo možnost vsakodnevnega spanja

Izbira sedežnih garnitur je pestra. Tako lahko stranke izbirajo med različnimi modeli modernih sedežnih garnitur, ponujamo pa tudi klasične sedežne garniture. Naša ponudba premore tudi modele sedežnih garnitur, ki se raztegnejo v postelje. Sedežne garniture lahko uporabljamo torej tudi za vsakodnevno spanje, spanec pa bo trden in sproščujoč.
Ponudba zajema veliko različnih oblik sedežnih garnitur. Lahko se odločite za nakup linijske sedežne garniture ali pa se odločite za usnjeno sedežno garnituro v obliki črke U ali L. Obe garnituri ponujata obilico prostora, ki ga lahko koristno izkoristimo za druženje s prijatelji ali družino. Ob vsem skupaj pa velja biti pozoren tudi na ponudbo sedežnih garnitur s fotelji. Fotelji zagotavljajo oblico udobja. Izdelani so lahko iz različnih materialov ter lahko tako dodatno popestrijo prostor.


Pestra ponudba drugega modernega in funkcionalnega pohištva

V Dom24 poleg usnjenih sedežnih garnitur ponujamo tudi druge vrste pohištva. Tako lahko z našo pomočjo stranke najdejo funkcionalne in moderne rešitve za jedilnice, kuhinje, spalnice, otroške sobe, pa tudi za kopalnice in pisarne. Z našo pomočjo lahko opremite tudi svoj vrt. Vsa oprema, ki je na voljo se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo, je funkcionalna in udobna.
V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili in vam tako pomagali pri pravilni odločitvi o usnjeni sedežni garnituri, ki bo zadostila vsem vašim željam in potrebam. Dobrodošli pa ste tudi v našem salonu sedežnih garnitur v Sežani, kjer si lahko nekatere modele ogledate v živo in preizkusite njihovo udobje.