Usnjene sedežne garniture: kombinirano umetno usnje in blago


Usnjene sedežne garniture danes pogosto nadomeščajo sedežne garniture in fotelji iz umetnega usnja. Ti imajo lahko kar nekaj prednosti v primerjavi s klasičnimi usnjenimi sedežnimi garniturami. Eden pomembnih razlogov, zakaj so usnjene sedežne garniture (s počivalniki ali brez) iz umetnega usnja vse bolj priljubljena izbira, je zagotovo ugodnejša cena v primerjavi s »pravimi« usnjenimi sedežnimi garniturami. V spletni trgovini DOM24 vas čakajo sedežne garniture, fotelji in drugo pohištvo po še posebej ugodnih cenah.

Usnjene sedežne garniture


Preprosto čiščenje usnjene sedežne garniture iz umetnega usnja

Omenili smo že, da so usnjene sedežne garniture običajno precej dražja opcija, če jih primerjamo s tistimi iz umetnega usnja. Vendar pa to ni edini razlog, zaradi katerega je umetno usnje danes precej bolj razširjeno kot klasične usnjene sedežne garniture. Ena izmed pomanjkljivosti usnjene sedežne garniture je, da je odstranjevanje madežev precej zahtevno, posebej problematičen pa je lahko stik z vodo. Tako je vzdrževanje usnjene sedežne garniture, ki je izdelana iz umetnega usnja, običajno preprostejše. Obenem pa je lahko videz umetnega usnja zelo podoben pravemu, tudi na otip pa je učinek zelo podoben. Seveda imajo mnogi ljudje pri nakupu usnjene sedežne garniture tudi etične zadržke, zato je lahko umetno usnje v takšnih primerih izvrstna rešitev. Če iščete zares kakovostne sedežne garniture iz umetnega usnja, ste na pravem mestu - v spletni trgovini DOM24 vas čaka velika izbira različnih izvedb, med njimi tudi fotelji, sedežne garniture s počivalniki idr.


Kaj pa blago za sedežne garniture?

Blago za sedežne garnitureOdločite se lahko tudi za sedežne garniture iz blaga. Blago za sedežne garniture je lahko v tem primeru različnih vrst - ena izmed možnosti oziroma alternativ klasičnemu blagu je na primer tudi mikrotkanina. Takšno blago je zelo nezahtevno za vzdrževanje, obenem pa zagotavlja tudi zaščito pred pršicami. Seveda pa je možna tudi kombinacija za sedežne garniture iz blaga in umetnega usnja. Ko izbirate blago za sedežne garniture, so vam na voljo različne barve. Tako lahko izbiro barve blaga prilagodite estetiki prostora in si uredite zares sanjsko dnevno sobo.


Različne sedežne garniture: usnjene oz. iz umetnega usnja, iz blaga idr.

V naši ponudbi vas čakajo sedežne garniture v obliki U, klasične kotne sedežne garniture, fotelji, dvosedi idr. Ko gre za material, je še posebej pogosta kombinacija blaga in umetnega usnja. Blago za sedežne garniture je pri posameznih modelih na voljo v različnih barvah, med katerimi se lahko odločate. Sedežne garniture v obliki U in druge možnosti so poleg tega na voljo v različnih dimenzijah. Zagotovo boste našli kombinacijo, ki bo najboljša za vas - naj bo to izvedba v obliki U, kombinacija umetnega usnja in blaga ali katera izmed drugih možnosti. Blago za sedežne garniture in druge elemente prilagodimo vašim konkretnim željam oziroma zahtevam. Niste prepričani, kakšna postavitev bi bila najprimernejša glede na prostor, ki ga imate na razpolago - sedežne garniture v obliki U, s počivalniki itd.? Z veseljem vam svetujemo pri izbiri. Pomagamo vam izbrati tudi primerno blago, če se odločite za to opcijo.

VEČ O IZDELAVI SEDEŽNE GARNITURE


Najboljša cena za sedežne garniture: blago in druge možnosti

Poleg vrhunske kakovosti vam nudimo tudi najugodnejše cene za artikle iz naše ponudbe - sedežne garniture, fotelji idr. Na voljo so vam usnjene sedežne garniture oziroma iz umetnega usnja, ki jih lahko prekriva blago po izbiri (blago je lahko različnih barv, namesto za klasično blago pa se lahko odločite tudi za mikrotkanino). Poleg možnosti izbire različnih materialov (umetno usnje, blago za sedežne garniture, kombinacija obojega ipd.) se lahko odločate tudi med različnimi izvedbami oziroma postavitvami - v obliki U, s počivalniki, kombinacija s fotelji ipd. Sedežne garniture s počivalniki so pogosto še posebej praktične in udobne, če imate zanje seveda dovolj prostora. Izvedba s počivalniki poskrbi za kos pohištva, ki je pravzaprav »2 v 1«. Zanimiva in praktična možnost pa je seveda tudi postavitev v obliki U. Vabljeni!