Pošlji povpraševanje

Odkup aluminija - Cena aluminija je podana individualno


Aluminij se proizvaja iz rude boksit, ki vsebuje 30-55 % aluminijevega oksida ostali del pa tvorijo železovi oksidi in drobno kamenje. Trajnost, žilavost, mehkost in kovnost aluminija se silno dobro izražajo tudi v zlitinah, katerih glavni elementi so cink, baker, silicij, magnezij in mangan. Zaradi odličnih lastnosti je aluminij, cena, katerega je resnično ugodna, pogostokrat predmet nakupa tako v industrijskih panogah kot za domačo uporabo.

Nizka cena aluminija dopušča precejšnje ostanke aluminija, brez večje finančne izgube, zato se pojavlja vse več okoljevarstvenih zakonov, ki določajo, kako pravilno ravnati z odpadnimi surovinami. Ti zakoni so ključnega pomena za naše okolje, saj imajo odpadne kovine, kot je aluminij, izjemno dolgotrajen proces razkrajanja, ki traja nekaj 100 let. Zato je pomembno, da aluminij ter ostale odpadne kovine primerno odvržemo. Tu nastopi naše podjetje Barko d.o.o..

Več desetletne izkušnje, znanje in prilagodljivost strankam nam omogočajo, da vam svetujemo pri ravnanju z odpadnimi surovinami ter ponudimo možnost odvoza in odkupa aluminija. Cenik je odvisen od več dejavnikov, kot so cena aluminija na svetovnem trgu, kakovost in količna odpadnega aluminija. Cena je zaradi raznolikosti materialov in količine podana individualno ob pregledu aluminija. Po pregledu se dogovorimo za odkup aluminija, ceno, mi pa poskrbimo za varen prevoz odpadnih surovin ter razrez z avtomatskimi škarjami ali plamenskim rezanjem.

Če imate tudi vi odpaden aluminij in ne veste, kako ga odvreči, nas pokličite ali nam pišite na info@barkodoo.si. Z veseljem vam bomo pomagali pri odvozu in odkupu aluminija, cena katerega bo določena glede na kakovost in količino.

Aluminij cena