Po vozniški izpit v Avtošolo Evropa – uspeh in kakovost po konkurenčnih cenah

Vozniški izpit je preizkus teoretičnega in praktičnega znanja, s katerim kandidat dokaže usposobljenost za vožnjo motornega vozila v cestnem prometu. Kandidat za bodočega voznika mora najprej pridobiti zdravniško spričevalo specialista za medicino dela in športa ter potrdilo o opravljenem tečaju prve pomoči. V avtošolah sledi tečaj o cestnoprometnih predpisih (CPP), kjer bodoči voznik pridobi potrebno splošno znanje o vožnji motornega vozila. Po uspešno končanem tečaju CPP kandidata čaka še praktični preizkus. V primeru, da je kandidat na praktičnem delu izpita neuspešen, se lahko po petih dneh prijavi na ponovno opravljanje vozniškega izpita.


V avtošoli Evropa strokovno usposobljeni učitelji vožnje že od leta 2000 uspešno pripravljajo bodoče voznike B kategorije na samostojno in varno udeležbo v cestnem prometu. Naše storitve so kakovostne in na voljo po konkurenčnih cenah. Nudimo ugodne pakete ur vožnje in cenejše ure vožnje za dijake in študente. Če vas torej zanima, kakšne so cene storitev, ki jih nudi naša avtošola, preverite cenik na naši spletni strani.

 

Avtošola Evropa in praktično usposabljanje – cenik

Po uspešno zaključenem tečaju CPP bodoči vozniki motornih vozil pričnejo s praktičnim usposabljanjem. Za čim bolj kakovostno učenje vožnje vam avtošola Evropa nudi skrbno izbrana vozila. Cenik, ki ga boste našli na naši spletni strani, vsebuje tudi ceno za posamezno uro praktične vožnje oziroma ceno paketa, ki vsebuje 20 ali 30 ur praktične vožnje. Naši strokovno usposobljeni učitelji vožnje se zavzamejo za vsakega kandidata in ga pripravijo, da bo vozniški izpit opravil uspešno.


Praktično usposabljanje za vozniški izpit v  avtošoli Evropa obsega tri učne sklope:

  • vožnjo po poligonu,
  • vožnjo po cestah z redkejšim prometom, zunaj naselja ter
  • vožnjo po cestah z gostim prometom v naselju in zunaj naselja.

Nudimo vam tudi učenje vožnje na simulatorju vožnje.
Po uspešno zaključenem teoretičnem in praktičnem usposabljanju imajo bodoči vozniki potrebna znanja in izkušnje, da lahko opravijo vozniški izpit.

 

Odvzet vozniški izpit – ponovno opravljanje vozniškega izpita

Šola varne vožnje avtošole Evropa bo vsem tistim, ki jim je bil vozniški izpit morda odvzet, omogočila, da bodo nadgradili svoje znanje. Za voznike povratnike izvajamo skupinske delavnice, na katerih spregovorimo o  varnosti v cestnem prometu, o cestnoprometnih predpisih, o vplivih nezadostnega znanja, o različnih spretnostih varne vožnje ter o posledicah vožnje v neprimernem psihofizičnem stanju. Z našo pomočjo se bo tudi ponovno opravljanje vozniškega izpita končalo uspešno.

Vabljeni na našo spletno stran!

 

Avtošola Evropa | Voznik začetnik, avtošola cenik, ponovno opravljanje vozniškega izpita – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Avtošola Evropa
Naslov
Tržaška cesta 64
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon. - čet. od 8.30 do 12. ure in od 13. do 16. ure (sreda do 17. ure), petek od 9. do 14. ure, sobota, nedelja in prazniki zaprto.
Spletna stran
E-pošta
01 256 83 71
041 747 731
Seznam fraz
vozniški izpit, avtošola cenik, ponovno opravljanje vozniškega izpita
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA