Tečaj CPP pomemben za opravljanje vozniškega izpita

Tečaj o cestnoprometnih predpisih (CPP) je pomemben za opravljanje vozniškega izpita, saj na njem bodoči vozniki pridobijo splošno znanje o vožnji motornega vozila. Brez opravljenega tečaja se kandidati ne morejo udeležiti drugega dela izpita oz. praktičnega usposabljanja. Vozniški izpit je namreč sestavljen iz preizkusa teoretičnega in praktičnega znanja, s katerima voznik dokaže, da je usposobljen za vožnjo v cestnem prometu.


Tečaj CPP zajema predavanja o pravilih cestnega prometa, o delovanju naprav na vozilu, o posledicah nevarne vožnje in o odnosih med udeleženci v cestnem prometu. Avtošola Evropa izvaja lasten multimedijski program za tečaj CPP v sodobno opremljenih učilnicah na sedežu podjetja, ki se nahaja na Tržaški cesti 64 v Ljubljani.

Za opravljanje vozniškega izpita tečaj CPP ni edini pogoj

Opravljanje vozniškega izpita v avtošoli Evropa poteka s pomočjo strokovno usposobljenih, prijaznih in prilagodljivih učiteljev vožnje. Tu bodo zagotovili, da boste pridobili potrebne izkušnje in znanja za samostojno, predvsem pa varno vožnjo v cestnem prometu.


Za opravljanje vozniškega izpita mora kandidat za voznika motornega vozila izpolniti določene pogoje. Njegova starost mora biti 18. let, v avtošolo pa se lahko piše z zdravniškim spričevalom specialista za medicino dela in šport ter potrdilom o opravljenem tečaju prve pomoči. V avtošoli nato poteka tečaj CPP, ki bodočega voznika seznani s predpisi v cestnem prometu. Po uspešno opravljenem tečaju je kandidat pripravljen na praktično usposabljanje, temu pa sledi opravljanje vozniškega izpita, ki poteka na izpitnem centru.

Tečaj CPP in vozniški izpit - ugodna cena storitev v Avtošoli Evropa

Če si želite kar najbolj kakovostno in ugodno ter čim manj stresno opravljanje vozniškega izpita, je Avtošola Evropa zagotovo pravi naslov za vas. Že vse od leta 2000 uspešno pripravljamo bodoče voznike B kategorije na samostojno in varno vožnjo v cestnem prometu. Kakovostno pripravo na udeležbo v prometu vam nudimo po konkurenčnih cenah - poleg ugodne cene za tečaj CPP nudimo tudi ugodne pakete ur vožnje in cenejše ure voženj za dijake in študente.

Po vozniški izpit torej v Avtošolo Evropa, kjer je cena vseh storitev resnično ugodna. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Avtošola Evropa | Tečaj cpp, opravljanje vozniškega izpita, vozniški izpit cena - povezave do naše spletne strani: