Zaščita za avto po poliranju - Avtopralnica Horvat v Ljubljani


Zaščita za avto po poliranju je izredno pomembna. Različni produkti in paste vaš avto zaščitijo celo do te mere, da lahko preprečijo manjše poškodne na avtu. Zaščita laka pa je pomembna tudi zato, ker preprečuje popolno izsušitev laka, ki lahko na koncu privede tudi do razpokanja. Pomembno pa je, da je podlaga pred zaščito avta dobro pripravljena. Podlago predstavlja poliranje, ki odpravi manjše praske in in nepravilnosti, ki so posledica mehanskih poškodb. Po poliranju sledi zaščita avto laka. V naprej je potrebno določiti, kakšna zaščita avta je najbolj primerna za vaš avto, ker nekaterih produktov ne smemo mešati med seboj. Nepravilno mešanje produktov lahko povzroči, da zaščita avtomobila ni učinkovita.

Zaščitni premaz po poliranju avta


Zaščitni premaz po poliranju avta mora biti pravilno nanešen, da ima želeni učinek. Avtopralnica Horvat ima usposobljene zaposlene, ki znajo pravilno nanašati zaščitne premaze. Priporočamo pa vam, da nam še pred začetkom dela poveste, kakšno zaščito za avtoželite. Če želite imeti zaščito v obliki tekočega stekla, moramo pri poliranu uporabljati le preparate, ki so narejeni brez voska.

Zaščita laka na avtomobilu je izredno pomembna, saj vašemu avto dviguje vrednost in podaljšuje življenjsko dobo laka. Zaščita za avto mora biti narejena pravilno, da vaš avto res dobro ščiti.

V Avtopralnici Horvat vam priporočamo izdelek Nanoprotect, ki je še posebej odporen na vremenske vplive in manjše mehanske poškodbe. Zaščita za avto z nano delci, ki jih premaz vsebuje, je nevidna in hkrati zelo učinkovita. Nanodelci so tako majhni, da ji ne moremo opaziti niti z ultravijoličnimi žarki, a kljub temu odlično opravljajo svojo nalogo.

Vabimo vas, da nas pokličete in si zagotovite mesto za zaščito vašega avtomobila. Zaščita za avto je zelo pomembna in verjamemo, da lahko vsakemu avtu povrnemo prvotni sijaj in ga zaščitimo pred vremenskimi vplivi in manjšimi mehaničnimi poškodbami.

Avtopralnica Horvat s.p. | Zaščita avtomobila, povezava do naše spletne strani: