Globinsko čiščenje vozil - Avtopralnica Horvat v Ljubljani


Vabimo vas, da nas obiščete v Savljah in se odločite za globinsko čiščenje avtomobila. Prepričani smo, da je vsak avto potrebno na določene intervale pripeljati na globinsko čiščenje. Če v avtu kadite je dobro, da pridete na globinsko čiščenje vozila približno trikrat na leto.

Globinsko čiščenje vozil je pomembna storitev za vse, ki v avtu preživite veliko časa. V njem se namreč nabere precej umazanije, ki jo prinesete v avto sami ali pa pride v avto skozi odprta vrata, okna ali ventilacijo. Globinsko čiščenje avtomobila vaš avto odreši nadležne umazanije in tudi cigaretnega pepela, če v avtu kadite. Globinsko čiščenje vaš avto osveži in odstrani neprijetne vonjave. Pomembno je, da se v avtu dobro počutite.

Globinsko čiščenje vozil zajema:


Globinsko čiščenje vozil je tako mokro kot suho čiščenje notranjosti. Najprej izvedemo suhi postopek, za njim pa še mokro čiščenje. Suhi postopek zajema sesanje vseh delov avtomobila: stropa, sedežev, tal, vrat, tepihov, prtljažnega dela... Sledi mokro čiščenje s čistili, ki so preverjeno ekološko neškodljiva. S posebnimi čistili opravimo globinsko čiščenje avta, ki se prične s čiščenjem stropa, nadaljuje na armaturnem delu, gre preko celotnega prostoraa in se konca v zadnjem delu avtomobila. Globinsko čiščenje vozilzajema tudi čiščenje stekel (tako zunaj kot tudi znotraj) in odstranjevanje nalepk.

V naši avtopralnici Horvat damo še posebej velik poudarek zaščiti usnja, ki jo je treba vsaj enkrat na leto obnoviti - odvisno od rabe vozila. Globinsko čiščenje vozil tako ne zajema le samega čiščenja pač pa tudi zaščito vozila. Globinsko čiščenje vozila je postopek, ki traja od 8 do 10 ur.

V ponudbi imamo globinsko čiščenje avtomobilov, ki zajemajo le eno komponento, ki se ji posebej posvetimo. Lahko pa se odločite za natančno avto globinsko čiščenje celotnega vozila. Pokličite nas in si rezerviratje prosti termin za čiščenje vašega avtomobila.

Avtopralnica Horvat s.p. | Globinsko čiščenje, povezava do naše spletne strani: