Poliranje avtomobila – Avtopralnica Horvat v Ljubljani


Poliranje avtomobila je storitev, za katero smo v Avtopralnici Horvat strokovno usposobljeni. Naše storitve poliranja so med najbolj kakovostnimi v Sloveniji. Pri delu uporabljamo le najboljša sredstva za poliranja avta (visoko razviti politurni nanosi in zaščite najboljših proizvajalcev) in uporabljamo prave tehnike, ki laka ne poškodujejo.

Poliranje avtomobilov je poseben postopek, ki odpravi poškodbe na laku vozila. Te poškodbe povzročajo različni dejavniki: manjši kamenčki, ki priletijo v avto med vožnjo, vejice, sončni žarki… Za poliranje vozila vedno uporabimo mehke krpe, ki laka dodatno ne poškodujejo.

 

Sredstva za poliranje avta


Sodobna sredstva za poliranje avta so narejena na takšni osnovi, da moramo poliranje izjavati s posebnimi stroji, da dosežemo želeni učinek. Sodobna sredstva za poliranje so izjemno obstojna, a težja za obdelavo. Sredstvo za poliranje avta tako uporabljamo s pomočjo posebnega stroja, ki prihrani precej časa in truda. Svoje delo pa opravi izjemno kakovostno.

Poliranje laka moramo opravljati redno, da preprečimo rjavenje avtomobila. Vsaka manjša praska in majhna vdrtinica je lahko povsem nenevarna, če jo takoj popravimo. Če pa pustimo poškodbe dalj časa na avtu, vremenski vplivi iz majhne praske naredijo veliko uničeno površino, ki jo je težko popraviti. Poliranje vozil je zato odlična storitev, ki laku važega avtomobila podaljša življenjsko dobo.

Poliranje vozil v Avtopralnici Horvat je hitra in kakovostna storitev, ki jo opravijo pravi strokovnjaki. Vabimo vas, da nas pokličete in si rezervirate prosti termin za poliranja avtomobila. Postanite naša zadovoljna stranka!

 

Avtopralnica Horvat s.p. | Poliranje avtomobila, povezava do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Saveljska cesta 68a
1000 Ljubljana
E-pošta
041 444 822
Seznam fraz
poliranje, poliranje avta, poliranje avtomobila, poliranje avtomobilov, poliranje laka, poliranje vozil, poliranje vozila, sredstva za poliranje avta, sredstvo za poliranje avta
ZEMLJEVID