Ugodne letalske karte in prodaja letalskih kart pri Aviaticu


Prodaja letalskih kart v naši turistični agenciji omogoča rezervacijo individualnih ali skupinskih letalskih kart, in pa možnost zbiranja nagradnih točk oziroma milj, ki jih lahko porabite za najcenejše letalske vozovnice. Prodaja letalskih kart poteka preko spleta, telefona ali osebno, ponudbe, ki niso dostopne v Sloveniji pa izvedemo preko zanesljivih partnerjev iz tujine. Cena letalske karte je odvisna od številnih dejavnikov.

 

Prodaja ugodnih letalskih kart


Do ugodne cene letalske karte s first minute ponudbo

Akcija letalske karte vam je omogočena, če dobro spremljate ponudbo in se odločite za rezervacijo v ugodnejših terminih ali ob možnosti first minute ponudbe. Letalske družbe v zadnjem času namreč nudijo ugodne letalske karte ob zgodnji rezervaciji, pri čemer pa morate za pravočasen nakup aktivno spremljati ponudbo. Prodaja letalskih kart ni nujno najcenejša pri najbljižjem letališču, zato je primerno preveriti tudi ponudbo alternativnih letališč, do katerih so organizirani avtobusni oziroma železniški prevozi. Nižja cena letalske karte je običajno na voljo izven dopustniških poletnih obdobij, praznikov in šolskih počitnic, ko se na dopust odpravlja manj ljudi. Če vam služba dopušča takšna prilagajanja, si tako lahko pridobite ugodne letalske karte, in tudi manj gneče na dopustu.

 


Prodaja letalskih kart – kaj je dobro vedeti pred nakupom?

Pri nas lahko rezervirate ugodne letalske karte redne ali pa last minute ponudbe aranžmajev za dopust po celem svetu. Prodaja letalskih kart poteka iz ponudbe, ki je že vnaprej pripravljena, lahko pa za vas oblikujemo prilagojeno ponudbo po vaših željah. Cena letalske karte je ugodna, pred letom pa je pomembno, da se pravočasno pridete na letališče, saj morate biti tam pravočasno za pregled prtljage. Pri nas lahko kupite letalske karte Frankfurt, London letalske karte ali karte za:

  • Atene,
  • Barcelono,
  • Ciper,
  • Francijo,
  • Grčijo,
  • Turčijo,
  • Ameriko,
  • Nizozemsko,
  • Rusijo in druga svetovna mesta.

 

Zapomnite si, da v turistični agenciji Aviatic dobite ugodne letalske karte za številna potovanja, prodaja letalskih kart pa je priporočena veliko pred dnevom leta, saj je takrat cena letalske karte ugodnejša. Izberite London ali letalske karte Frankfurt in se pripravite na nepozabno dogodivščino v tujini.

 


Aviatic | Prodaja letalskih kart preko spleta, telefona ali osebno

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Aviatic d.o.o.
Naslov
Šmartinska 130
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
tel:
+386 1 5208 170
fax:
+386 1 5208 177
Seznam fraz
prodaja letalskih kart, cena letalske karte, ugodne letalske karte
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA