Nakup letalskih kart - kako do poceni letalske karte

Nakup letalskih kart je danes vse prej kot preprosta odločitev. Še pred leti je bil cenik letalskih kart enoten, saj so se cene pri prevoznikih spreminjale zelo poredko. Dovolj je bil en sam klic na turistično agencijo, ki je poskrbela za nakup letalskih kart. Danes pa je povsem drugače. Cene za letalske vozovnice se lahko spremenijo tudi trikrat dnevno, zato včasih nakup letalskih kart zveni kot prava loterija. Pogosto se tudi zgodi, da so želene letalske karte zasedene, preden sploh utegnemo poklicati in rezervirati let.
Da bi si prihranili nervozno spremljanje cen letov in čakanje na najugodnejšo ponudbo, se je za nakup letalskih kart najbolje odločiti čim prej - vsaj 6 mesecev pred odhodom. Takrat preglejte čim več ponudb, primerjajte en cenik letalskih kart z drugim in spremljajte spremembe. Tako boste dobili približno predstavo o nihanju cen, to pa vam bo pomagalo, da boste ob pravem trenutku na pravem mestu in tako našli najboljšo ponudbo.
Najboljši čas za pridobitev poceni karte je takrat, ko se te sprostijo oz. ko se objavi datum leta. Seveda je povsem mogoče, da lahko do ugodne letalske vozovnice pridemo tudi tik pred odhodom, vendar se je v praksi izkazalo, da je najboljša rešitev dovolj zgodnja rezervacija letalske vozovnice. Cena letalske karte, ki jo ponujajo nizko cenovni letalski prevozniki, se namreč nato do datuma odhoda praviloma samo še zvišuje.

Nakup ugodnih letalskih kart

Cenik letalskih kart - na oblikovanje cene vpliva več dejavnikov

Poleg časa nakupa na ceno vplivajo tudi izbira letalske družbe, sezona in pa destinacija potovanja, zato je zelo težko predvideti, kdaj bo določena letalska karta najcenejša. Običajno so na primer letalske vozovnice za v ZDA bolj ugodne od tistih za let v Avstralijo. Prav tako so navadno cenejši leti na večja letališča. Zato je včasih bolje leteti na neko večje letališče, potem pa si priskrbeti notranji let do končne destinacije oz. si priskrbeti kak drug prevoz. Manjša in odročna letališča so občutno dražja.
Za iskanje poceni letalske karte je najlažje uporabiti iskalnik letalskih kart, ki vam omogoča iskanje po različnih letalskih družbah. Ob tem lahko tudi primerjate cenik letalskih kart različnih ponudnikov.

S turistično agencijo Aviatic d.o.o. boste do poceni letalske karte prišli hitro in enostavno. V naš iskalnik za nakup letalskih kart samo vnesete destinacijo, datum odhoda in prihoda ter vrsto poleta, nato pa med podanimi ponudniki izberete pravo letalsko družbo, termin in ceno avionske karte.
Zato le preverite naš cenik in se še danes odločite za nakup poceni letalskih kart.

Vabljeni!


Aviatic d.o.o. | Ugoden nakup letalske vozovnice - povezave do naše spletne strani: