Rezervacija letalskih kart - poceni last minute letalske karte takoj po objavi leta

Rezervacija letalskih kart se lahko začne takoj, ko so znani datumi letov. Najbolj poceni so namreč letalske karte, ki so rezervirane več mesecev vnaprej. Samo izjemoma se zgodi, da je karta nekaj tednov po nakupu cenejša. Veliko bolj verjetno je, da se bo zaradi zapolnitve mest podražila. Zato je dovolj zgodnja rezervacija letalskih kart najboljša rešitev.
Svetujemo vam, da pregledate čim več ponudb, primerjate cenike in spremljate spremembe. Tako boste dobili približno predstavo o nihanju cen, to pa vam bo pomagalo, da boste ob pravem trenutku na pravem mestu, da bo rezervacija letalskih kart karseda ugodna. Tako boste poleg denarja prihranili tudi veliko živcev in se lahko mirno pripravili na potovanje.
Pri iskanju čim bolj ugodne letalske vozovnice se je treba zavedati, da na cene letalskih kart poleg časa nakupa vplivajo tudi destinacija, sezona in izbira letalske družbe. Zato je zelo težko predvideti, kdaj bodo letalske karte najcenejše. Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (Brnik) je v svetovnem merilu eno manjših, zaradi česar so leti pogosto dražji kot z drugih bližnjih letališč. Leti z večjih letališč v bližini Slovenije lahko tako predstavljajo občuten prihranek pri nakupu letalske vozovnice.

Za najbolj poceni veljajo last minute letalske karte

Dejstvo, da je navadno najugodnejši zgoden nakup, pa še ne pomeni, da tik pred odhodom, last minute, ne morete dobiti poceni letalske karte. Last minute letalske karte pravzaprav veljajo za najugodnejše in so kot nalašč za tiste, ki se za nakup odločate v zadnjem trenutku ali celo na letališču tik pred odhodom. Medtem ko poceni letalski prevozniki cene letalskih kart zvišujejo z bližanjem datuma odhoda, pa čarterski letalski prevozniki običajno znižajo cene šele potem, ko razprodajo večino sedežev na letalu. V tem primeru lahko z nakupom last minute letalske karte tudi izjemno veliko prihranite.

Last minute letalske karte nizkoprevoznikov

Rezervacija letalskih kart s pomočjo iskalnika

Za iskanje poceni avionske karte je najlažje uporabiti iskalnik letalskih kart, ki vam omogoča iskanje po različnih letalskih družbah in glede na obdobje vašega odhoda in prihoda. Tako je mogoče tudi dobiti občutek, v katerih obdobjih so avionske karte cenejše in v katerih dražje.
Tako iskanje kot rezervacija poceni letalskih kart sta zelo enostavna. V iskalnik samo vnesete destinacijo, datum odhoda in prihoda ter vrsto poleta, nato pa med podanimi ponudniki izberete pravo letalsko družbo, termin in ceno last minute letalske karte.

Hitra in ugodna rezervacija letalskih kart s turistično agencijo Aviatic d.o.o. Vabljeni!


Aviatic d.o.o. | Ugodna cena letalskih kart - povezave do naše spletne strani: