Avionske karte so danes relativno poceni

Za avionske karte je danes treba odšteti bistveno manj kot pred leti. Ker pa se cene letalskih kart lahko spremenijo tudi trikrat dnevno, je včasih za ugoden nakup letalske karte treba biti ob pravem trenutku na pravem mestu. Pogosto so želene letalske vozovnice namreč zasedene, še preden bi jih utegnili rezervirati.
Kljub temu, da je nakup avionske karte danes relativno poceni, pa velja čim ugodnejšemu nakupu nameniti nekaj časa in truda. Predvsem je pomembno, da z iskanjem letalske vozovnice začnemo zgodaj - vsaj 6 mesecev pred odhodom. Najboljši čas za pridobitev najcenejših letalskih vozovnic je namreč takrat, ko se te sprostijo oz. ko se objavi datum leta. Cene letalskih kart nizkocenovnih prevozniki se nato do datuma odhoda praviloma samo še povečujejo.

Cene letalskih kart - Amerika cenejša kot Avstralija

Poleg časa nakupa, letalske družbe in sezone na oblikovanje cene letalske karte seveda vpliva tudi destinacija, v katero ste namenjeni. Običajno so cene avionske karte v ZDA precej nižje od tiste za let v Avstralijo. Prav tako so navadno cenejši leti na večja letališča, zato je včasih bolje leteti na neko večje letališče, potem pa si priskrbeti notranji let do končne destinacije oz. si priskrbeti kak drug prevoz. Manjša in odročna letališča so občutno dražja.
Za iskanje poceni avionske karte je najlažje uporabiti iskalnik letalskih kart, ki vam omogoča iskanje po različnih letalskih družbah, hkrati pa vam omogoča iskanje v obdobju vašega odhoda in prihoda. Tako boste tudi dobili občutek, v katerih obdobjih so avionske karte cenejše in v katerih dražje.

Cene letalskih kart

Iskalnik vam bo poiskal ugodno ceno za nakup letalskih kart

Nakup poceni letalske karte je zelo enostaven, prav pa je, da se naučimo prav uporabljati iskalnik. Na internetu je tudi vedno več portalov, ki te iskalnike letalskih kart in njihove cene primerjajo med seboj. Naš iskalnik za letalske karte vam bo hitro in enostavno poiskal ugodno letalsko vozovnico za katerokoli destinacijo, naj bo to Amerika ali pa Avstralija. V iskalnik samo vnesete destinacijo, datum odhoda in prihoda ter vrsto poleta, nato pa med podanimi ponudniki izberete pravo letalsko družbo, termin in ceno avionske karte.

Aviatic turistična agencija | Avionske karte iz leta v leto bolj ugodne - povezave do naše spletne strani: