Pošlji povpraševanje

Nekirurški lifting obraza


Obraz je velik dejavnik samozavesti, zato morate zanj skrbeti in ga negovati. Včasih je dovolj, da le malo spremenite način življenja ali prehrano, včasih pa je potrebno razmisliti o čem drugačnem.

Nekirurški lifting obraza je vrsta pomlajevalne terapije, ki poteka hitro, neboleče in enostavno ter zelo hitro zgladi vaše gube. Pri postopku liftinga obraza se uporabljajo mikro igle, kar imenujemo mezoterapija. To je naravni lifting obraza s katerim pomlajujemo kožo na obrazu, vratu, dekolteju in rokah. Je popolnoma naravna in izjemno efektivna metoda, pri kateri so rezultati zelo hitro opazni.


Lifting obraza


Te vrste nekirurški lifting obraza je primeren za ženske in moške vseh starosti. S pomočjo mezoterapije bo vaša koža obnovila celice in se regenerirala. Zaradi povečanega nastajanja kolagena koža postane bolj elastična in vlažna, kar bo zgladilo vaše površinske gube  in koža bo dobila sijaj. Cena liftinga obraza je zanemarljiva glede na to,  da bo vaša koža ponovno dobila sijaj, izginile bodo gube, utrujen izgled kože in posledice izpostavljanja sončnim žarkom. S pomočjo liftinga obraza vaša koža ne bo več ohlapna, saj bo znova prekrvavljena in zadostno oskrbljena s kisikom. Postopek naravnega liftinga obraza ni boleč, morda je na trenutke le malo neprijeten, vendar ga opravljajo izkušeni in strokovno usposobljeni strokovnjaki, zato je vsaka skrb odveč. Sprejmite odločitev in se naročite na prvi pregled in posvet.


Potek nekirurškega liftinga obraza/mezoterapija 

Lifting obraza ali mezoterapija je neinvaziven postopek, ki poteka tako, da z zelo tanko iglo vbrizgavamo aktivne sestavine na tista mesta kože, kjer jih primanjkuje. Zaradi hitrega efekta in ugodne cene liftinga obraza je to ena izmed najpriljubljenejših oblik pomlajevanja tudi pri nas. Ne smemo pa pozabiti omeniti tudi, da je to ena izmed najvarnejših oblik naravnega liftinga obraza, ki jo izvajajo usposobljeni strokovnjaki na svojem področju. Če boste želeli, lahko pri izvajanju postopka liftinga obraza uporabimo lokalno anestezijo, kar pa navadno ni potrebno. Stranskih učinkov pri nekirurškem liftingu obraza praktično ni ali pa so minimalni, kar je velika prednost. V redkih primerih se lahko začasno spremeni ten kože, nastane rdečica ali pa rahla otopelost na majhnih področjih, vendar le za kratek čas. Možno je, da boste takoj po postopku liftinga obraza čutili pekoč občutek na mestih vbodov, vendar so vse te posledice kratkotrajne in že isti ali naslednji dan bodo izginile. Zato pa bodo lepi rezultati in sijoča, mladostna koža, trajali.

Lifting obraza z mezoterapijo


Pomlajevanje obraza 

Ker je v današnjem času izgled zelo pomemben, je potrebno pravočasno začeti ter redno skrbeti za svoj videz. Večina ljudi ima rajše metode pomlajevanja, kjer rezultati izgledajo bolj naravno in je poseganje v telo minimalno. Če ste med njimi tudi vi, je pomlajevanje obraza s pomočjo mezoterapije popolna rešitev za vas. Postopek izvaja usposobljen zdravnik, zato se lahko popolnoma sprostite in prepustite. Vaš obraz lahko pomladimo, rezultati pa bodo presegli vaša pričakovanja. Rezultat je namreč še veliko več kot le bolj napeta koža. Postopek nekirurškega dviga obraza namreč vpliva tudi na navlaženost kože in enakomeren ten, kar prav tako prispeva k bolj zdravemu in mladostnejšemu videzu kože. Tako se boste v svoji koži počutili ne le bolj mladostno, temveč tudi sijoče in zdravo. Le kdo si ne želi enakomernega tena in napetega videza kože?

Pomlajevanje obraza

Prezgodnje staranje kože

Prezgodnje staranje kože je danes težava mnogih, saj stresni vsakdan, ki ga živimo v teh časih, lahko naredi veliko škode tudi obrazu. S pomočjo mezoterapije obraza, bo vaša koža hitro izgledala skrbno negovana in napeta, vaš videz pa bo mladosten in svež. Dejavniki, kot so slaba prehrana, pomanjkanje gibanja ali hormonsko neravnovesje, vplivajo na izčrpan in ohlapen videz kože bolj kot se zavedate. Če se boste poslužili naših metod kot so fotopomlajevanje, učvrščevanje kože z laserjem, različnih neg obraza ali liftinga obraza boste ponovno izgledali zdravi in polni življenja. Seveda pa je za zdrav življenjski slog potrebno poskrbeti tudi izven ordinacije. Mladost je namreč tudi v vitalnosti, lep videz kože pa je le en del celotnega telesa, ki k mladostnem videzu in počutju prispeva, nikakor pa to ni celota.

Zelo učinkovita metoda liftinga obraza pa je tudi lasersko pomlajevanje, s katerim se boste znebili pigmentnih madežev, brazgotin in gub, saj bo koža na naraven način pridobila več elastičnosti. Dobro je vedeti, da se je po uporabi vsakega tretmaja oz. naravnega liftinga obraza, vsaj kakšen dan pametno izogibati sončnim žarkom. Najprimernejši čas za tovrstne posege je zato jeseni in pozimi. V Estetiki Aristotel vam lahko pomagamo pri pomlajevanju obraza in vam svetujemo glede tega, kaj je za vas najbolj primerno. Kontaktirajte nas in se prepustite rokam pravih strokovnjakov. Zagotovo boste s svojimi rezultati zadovoljni.