Pošlji povpraševanje

Dermalno polnilo Radiesse - Pomlajevanje obraza s kalcijevim hidroksiapatitom

Dermalno polnilo RadiesseDermalno polnilo Radiesse odpravi znake staranja ter koži povrne mladosten videz. Staranje je neizogiben proces in med najbolj vidnimi znaki so spremembe na koži. Te niso povezane le s starostjo, temveč tudi z genetsko zasnovo, okisdatitvnim stresom, okoljskimi dejavniki, izpostavljenostjo soncu, prehrano in življenjskim slogom. Ti dejavniki se imenujejo stresni dejavniki in posledično vplivajo na DNK. Ko se ta poškoduje, celice preidejo v stanje ireverzibilne zaustavitve rasti ali celično staranje.

Koža ima nadvse pomembno vlogo, saj nas ščiti pred okolico ter pripomore pri nadzoru telesne temperature, ravnotežja tekočine in elektrolitov. Ob tem vsebuje še živčne receptorje, ki omogočajo občutek dotika, pritiska in bolečine. Sestavljajo jo tri ključne plasti, povrhnjica, usnjica in podkožna plast. Te med seboj povezujejo elastinska in kolagenska vlakna, ki koži zagotavljajo mladosten videz. S staranjem se zunanja plast kože (povrhnjica) tanjša, žile usnjice postanejo krhkejše, žleze lojnice proizvajajo manj maščobe, spremembe v vezivnem tkivu pa zmanjšajo elastičnost kože. Dinamičen organ se s staranjem obnavlja počasneje, neizogibna je tudi izguba njene strukturne stabilnosti. Da bi to preprečili, se mnogi posamezniki odločijo za pomlajevanje obraza.


Pomlajevanje obrazaZagotovite si mladosten videz brez kirurških posegov

Pomlajevanje obraza z dermalnim polnilom zgladi linije na obrazu, zapolni globlje gube ter obrazu povrne volumen. Staranje je večplasten proces, ki vključuje najrazličnejše spremembe v koži od, fizioloških do strukturnih. Kompleksen proces zajema biokemične, biološke in sekundarne strukturne spremembe kože, katere estetski postopki obravnavajo različno. Med zaželenimi je tretma z dermalnim polnilom. Neinvazivna snov za mladosten videz poskrbi tako, da z vbrizganjem pod kožo zmehča gubice, zgladi linije ter poudari obrazne poteze. Ob tem nadomesti volumen, regulira tonus in navlaži kožo, rezultati pa so vidni takoj. Kljub temu da so polnila, kot je dermalno polnilo Radiesse, znana, kot “polnila za gube” naredijo mnogo več, kot le zapolnijo starostne linije. Med drugim izboljšajo simetrijo med potezami obraza, povrnejo volumen sencam ali ličnicam ter poudarijo ustnice. Se sprašujete, katerega izbrati? Na trgu so različna polnila, vsak izmed njih pa ima edinstveno gostoto, strukturo, teksturo in globino, na kateri se vbrizgava. Trenutno, je na trgu med najbolj priljubljenimi je dermalno polnilo Radiesse, ki z edinstveno formulo spodbuja delovanje celic.


Dermalno polnilo Radiesse ponuja tretma, prilagojen vašim potrebam

Dermalno polnilo Radiesse je vse bolj razširjena in cenjena tehnika odpravljanja gub in se uporablja kot neinvazivna alternativa plastični kirurgiji. Nestrupena in hipoalergena snov uspešno odpravlja znake staranja ter zagotavlja gladko in sijočo kožo. Ponaša se z edinstveno formulo, ki kožo spodbuja k delovanju fibroblastov ter obnovitvi elastina in kolagena. Podporni strukturi, zadolženi za elastičnost in čvrstost, se obnavljata s pomočjo biološko aktivnih mikrosfer sestavljenih iz kalcijevega hidroksiapatita (CaHA). Gelne mikrosfere začnejo delovati po vbrizganju, elementi v snovi pa pri tem pomagajo ustvariti strukturo, ki posnema vezivno tkivo. Kot biostimulator kolagena z višjo viskoznostjo brez težav zapolni globoke brazde ter nadomesti izgubo volumna tudi na predelih, kot so brada in ličnice. Ko se nosilec gela s časom razgradi, ostane trdna mreža novo nastalih kolagenskih vlaken. Pomlajevanje obraza s CaHA omogoča dolgoročno proizvodnjo kolagena ter koži daje naraven, svež in čvrst videz. Radiesse je gostejše polnilo od drugih, zato mnoge uporabnike skrbi nenaraven videz. Skrb za to je odveč, saj pomlajevanje obraza z njim dopušča popolnoma prilagojen tretma, ki zagotavlja takojšnje rezultate. Celoten postopek običajno traja med 15 do 30 minut, pacient pa se lahko po njem vrne k vsakodnevnim obveznostim. Učinki bodo vidni takoj, kako dolgo bodo trajali, pa je odvisno od posameznika. Najpogosteje trajajo med 12 do 18 mesecev, včasih celo do 24 mesecev. Kljub temu da je polnilo nestrupeno, lahko pacient občuti stranske učinke, med katerimi so nelagodje, podplutbe, otekline, rdečica in srbečica. Da bi se le tem uspešno izognili prvih 24 do 48 ur ne sme piti alkohola in se ne sme izpostavljati soncu. Natančnejša navodila v skladu z nadaljnjo oskrbo poda tudi zdravnik.

Mladosten videz