Prodaja stanovanja v Ljubljani: postopek bo lažji s strokovno pomočjo

Prodaja stanovanja v Ljubljani ni nič manj zahtevna kot v drugih slovenskih mestih. Iskanje primernega kupca za vašo nepremičnino v Ljubljani zahteva ustrezen pristop, seveda pa je tudi sam postopek prodaje stanovanj v Ljubljani povezan s številnimi pravnimi določili, enakimi kot povsod drugod, zato je pomoč strokovnjaka nujna.

(Ne)spretnost pri sestavljanju oglasov za prodajo stanovanja v Ljubljani

Prodaja stanovanja v LjubljaniLastniki stanovanj so pogosto prepričani, da je za prodajo nepremičnine precej nepomembno, kakšen oglas sestavijo, saj menijo, da bodo potencialne kupce s podrobnostmi seznanili naknadno, pri osebnem stiku. Tako nemalokrat zasledimo oglase v stilu »prodam enosobno stanovanje v Ljubljani« ali celo bolj skope (»prodam trisobno stanovanje«), ki ne vsebujejo niti informacije o lokaciji nepremičnine. Lastniki stanovanj pri tem pozabljajo, da bo večina pregledovalcev oglasov tovrstne oglase spregledala - da torej do vzpostavitve stika sploh ne bo prišlo, četudi bi bilo ponujeno stanovanje morda kot nalašč zanje. »Prodam enosobno/trisobno stanovanje v Ljubljani« je tako zgolj osnova, ki ji mora slediti natančnejši opis. V agenciji ABC nepremičnine smo tistim, ki se odločate za prodajo stanovanja v Ljubljani in drugih slovenskih mestih, delo olajšali, saj vam ponujamo obrazec, ki zajema najpomembnejše lastnosti stanovanja. Na podlagi informacij, ki nam jih posredujete, pripravimo tudi daljši opis, ki po naših izkušnjah pomembno prispeva k hitrejši prodaji stanovanja. V Ljubljani, denimo, je zelo pomembno specificirati del mesta, kjer se nahaja stanovanje, saj potencialni kupci pogosto filtrirajo oglase prav na podlagi te postavke. Prodaja stanovanja v Ljubljani in drugod po Sloveniji bo tako nedvomno lažja s pomočjo premišljeno in spretno sestavljenega oglasa, ki bo izpostavil bistvene prednosti vaše ponudbe.

Prodaja stanovanj: postopek mora potekati v skladu z vsemi predpisi

Postopek prodaje stanovanj je povezan s številnimi zakonskimi določili, s katerimi laiki seveda niso seznanjeni, kar lahko povzroči kar precej zapletov in podaljša celoten proces. V primeru da se odločite, da skrb za postopek prodaje vašega stanovanja prepustite nam, vam zagotavljamo, da bo ta izpeljan profesionalno, pri čemer bomo upoštevali vaše želje in zahteve. Že od naših začetkov je naš slogan »Vaša varna odločitev«. Besede, ki za nas niso zgolj prazna gesta, ampak si vsakodnevno prizadevamo za izpolnitev našega ključnega poslanstva. Številne zadovoljne stranke, s katerimi smo do zdaj že uspešno sodelovali, so za nas najboljši možni dokaz, da smo na pravi poti.