Cena nepremičnin se prilagaja gospodarskim razmeram - nepremičninski oglasi

Cena nepremičnin v Ljubljani se je v zadnjem času prilagodila novim gospodarskim, ekonomskim in socialnim razmeram, zato naložba v nepremičnino ponovno postaja najboljša dolgoročna naložba. V Sloveniji imamo namreč kratkoročno gledano zelo ugodna stanovanjska posojila, kar se splača izkoristiti, ker na bančnem računu vezan denar ne pridobiva na vrednosti. Mora pa biti nakup stanovanja premišljen in dolgoročno varen.

Nepremičninski oglasi - cena nepremičnin

Nepremičnine v Sloveniji in HrvaškemCene nepremičnin v Ljubljani so preko naše agencije ABC NEPREMIČNINE ugodne, na svoj račun pa bodo tu prišli tudi investitorji, ki imajo tu največjo ponudbo investicijskih priložnosti. Z vlaganjem v investicije povezani donosi namreč prinašajo najvišje nepremičninske donose v celotni Evropi. V ponudbi imamo več kot osemsto nepremičnin, naša baza iskalcev stanovanj pa nam omogoča, da lahko hitro obvestimo kupca oziroma najemnika, in tako v zadovoljstvo vseh vpletenih marsikateri posel zaključimo že pred objavo na portalu. Naši nepremičninski oglasi pokrivajo številne nepremičnine iz lokacij Ljubljana in Hrvaška. Oddaja stanovanj ali prodaja hiš v Ljubljani je izvedena profesionalno, kar dokazujejo tudi naše dvajsetletne izkušnje iz tega področja. Smo visoko kakovostna in zaupanja vredna agencija, ki z veseljem izpelje tudi najkompleksnejše nepremičninske posle. Cena nepremičnin je pri nas konkurenčna in veseli bomo, če nam boste zaupali svoje želje in pričakovanja, ki jih bomo potem poskušali izpolniti.

OGLEJTE SI NAŠO PONUDBO NEPREMIČNIN

Nepremičninski oglasi za izvedbo 'na ključ'

Vse storitve vam izvedemo 'na ključ', kar pomeni, da vam omogočimo:

  • ogled nepremičnine,
  • preverimo pravno in dejansko stanje nepremičnine,
  • izvedemo razgovore s potencialnimi strankami,
  • sestavimo prodajno, najemno ali drugo pogodbo,
  • izvedemo primopredajo nepremičnine in
  • druge postopke, povezane s prenosom lastninske pravice oz. vpisom v zemljiško knjigo.

Cena nepremičnin je ugodna, za vas pa na kup ves čas zbiramo nepremičninske oglase za stanovanja, hiše, poslovne prostore, parcele in zemljišča ter tudi novogradnje za poslovne ali bivalne namene. Nepremičnine v okolici Ljubljane se lahko oddaja, prodaja, najema, kupi ali pa tudi zamenja. Izberite si svojo najljubšo lokacijo in nepremičnino, preverite ceno nepremičnin, za vse ostalo pa za vas poskrbimo mi!


Več o najemu nepremičnin.