Nepremičnine v Ljubljani ter na drugih lokacijah po Sloveniji

 

Ugodne nepremičnine v Ljubljani ter drugod po Sloveniji in na Hrvaškem boste najlažje našli s pomočjo izkušenih nepremičninskih agentov, ki se že vrsto let ukvarjajo s strokovnim posredovanjem pri vseh potrebnih postopkih, ki jih zahteva nakup, prodaja ali oddaja nepremičnine. Naši izkušeni agenti vam bodo hitro in enostavno pomagali priti do sanjske naročnine, v primeru, da se odločate za nakup ter že dalj časa iščete pravo stanovanjsko hišo ali atraktivni poslovni prostor. Prav tako pa vam v primeru oddaje nepremičnine pomagamo najti ustreznega najemnika ter skleniti korektno oblikovano najemniško pogodbo, s pomočjo katere zavarujemo pravice tako najemodajalca kot najemnika.

 

 

Nakup ali prodaja sanjske ugodne nepremičnine po vaših željah

 

Oddaja nepremičnin v najem je lahko nadvse preprosta, v primeru da vodenje ustreznih postopkov prepustite zaupanja vrednemu nepremičninskemu agentu. Oddaja nepremičnine bo tako skladna s pravnimi določili, pravice najemnika ter najemodajalca pa bodo zavarovane z natančno oblikovano najemno pogodbo. Najem stanovanja temelji torej na skrbno dodelani najemniški pogodbi, ki zajema glavne obveznosti ter dolžnosti tako najemnika kot tudi lastika. Prodaja nepremičnin ali nakup nepremičnin s pomočjo naših izkušenih posrednikov bo tako potekala brez zapletov ter skladno z uveljavljenimi standardi, ki skrbijo za varovanje pravic najemnika ter lastnika stanovanja.

 

Ugodna oddaja nepremičnine Oddaja nepremičnin v najem

 

Enostavna oddaja nepremičnine s pomočjo izkušenega agenta

 

Naše podjetje sodi med pooblaščene prodajalce nepremičnin, ki se že več kot 20 let ukvarja s posredovanjem pri prodaji in nakupu stanovanj ter oddaji luksuznih nepremičnin. ABC NEPREMIČNINE je torej zaupanja vredna nepremičninska agencija, ki je povezana z več kot 500.000 agenti po celem svetu, kar predstavlja dodatno prednost naše agencije, saj tako omogočamo prodajo atraktivnih nepremičnin tudi tujim vlagateljem. V primeru, da se odločate o najemu ali nakupu nepremičnine pa si lahko ogledate našo pestro ponudbo na spletnem portalu ABC NEPREMIČNINE, kjer se nahaja več kot 800 možnosti za zakupna ali najemniška stanovanja v Ljubljani. Prodaja ugodnih nepremičnin ter nakup nepremičnin morata potekati skladno z zakonsko določenimi postopki, zato je bolje, da slednje prepustite pooblaščenim posrednikom z izkušnjami s tega področja.

 

UGODNE NEPREMIČNINE V SLOVENIJI IN NA HRVAŠKEM

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
ABC nepremičnine d.o.o.
Naslov
Tivolska cesta 48
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
+386 1 3 000 000
+386 40 888 888
Seznam fraz
nepremičnine, oddaja nepremičnine
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA