Nepremičnine v Ljubljani ter na drugih lokacijah po Sloveniji

Ugodne nepremičnine v Ljubljani ter drugod po Sloveniji in na Hrvaškem boste najlažje našli s pomočjo izkušenih nepremičninskih agentov, ki se že vrsto let ukvarjajo s strokovnim posredovanjem pri vseh potrebnih postopkih, ki jih zahteva nakup, prodaja ali oddaja nepremičnine. Naši izkušeni agenti vam bodo hitro in enostavno pomagali priti do sanjske naročnine, v primeru, da se odločate za nakup ter že dalj časa iščete pravo stanovanjsko hišo ali atraktivni poslovni prostor. Prav tako pa vam v primeru oddaje nepremičnine pomagamo najti ustreznega najemnika ter skleniti korektno oblikovano najemniško pogodbo, s pomočjo katere zavarujemo pravice tako najemodajalca kot najemnika.

Nakup ali prodaja sanjske ugodne nepremičnine po vaših željah

Oddaja nepremičnin v najem je lahko nadvse preprosta, v primeru da vodenje ustreznih postopkov prepustite zaupanja vrednemu nepremičninskemu agentu. Oddaja nepremičnine bo tako skladna s pravnimi določili, pravice najemnika ter najemodajalca pa bodo zavarovane z natančno oblikovano najemno pogodbo. Najem stanovanja temelji torej na skrbno dodelani najemniški pogodbi, ki zajema glavne obveznosti ter dolžnosti tako najemnika kot tudi lastika. Prodaja nepremičnin ali nakup nepremičnin s pomočjo naših izkušenih posrednikov bo tako potekala brez zapletov ter skladno z uveljavljenimi standardi, ki skrbijo za varovanje pravic najemnika ter lastnika stanovanja.

Ugodna oddaja nepremičnineOddaja nepremičnin v najem

Enostavna oddaja nepremičnine s pomočjo izkušenega agenta

Naše podjetje sodi med pooblaščene prodajalce nepremičnin, ki se že več kot 20 let ukvarja s posredovanjem pri prodaji in nakupu stanovanj ter oddaji luksuznih nepremičnin. ABC NEPREMIČNINE je torej zaupanja vredna nepremičninska agencija, ki je povezana z več kot 500.000 agenti po celem svetu, kar predstavlja dodatno prednost naše agencije, saj tako omogočamo prodajo atraktivnih nepremičnin tudi tujim vlagateljem. V primeru, da se odločate o najemu ali nakupu nepremičnine pa si lahko ogledate našo pestro ponudbo na spletnem portalu ABC NEPREMIČNINE, kjer se nahaja več kot 800 možnosti za zakupna ali najemniška stanovanja v Ljubljani. Prodaja ugodnih nepremičnin ter nakup nepremičnin morata potekati skladno z zakonsko določenimi postopki, zato je bolje, da slednje prepustite pooblaščenim posrednikom z izkušnjami s tega področja.

UGODNE NEPREMIČNINE V SLOVENIJI IN NA HRVAŠKEM