Sedežne garniture Grošelj iz usnja in tkanine

 

Usnjene sedežne garniture po meriIščete kvalitetne sedežne garniture? Znašli ste se na pravem mestu. Sedežne garniture Grošelj vas ne bodo razočarale, saj vam nudijo udobje, o kakršnem ste do sedaj le sanjali. Pri nas lahko kupite mnogo različnih sedežnih garnitur Grošelj, zato smo prepričani, da bodo z bogato ponudbo zadovoljni tudi najbolj zahtevni kupci. Na voljo so vam Grošelj sedežne garniture v različnih designih, barvah in materialih. Ena izmed najbolj priljubljenih je zagotovo usnjena sedežna garnitura Grošelj. Lahko se odločite za klasične ali kotne sedežne garniture. V naši ponudbi so vključene tudi sedežne garniture s posteljo, saj se zavedamo, da se po napornem dnevu prileže zaslužen počitek. Naj vas razvaja Grošelj sedežna garnitura. Akcija sedežnih garnitur in počivalnikov je v našem podjetju zelo pogosta, zato le glejte, da ne zamudite priložnosti. Kvalitetne sedežne garniture in ostala oprema je na voljo tudi za počitniške prostore.

 

Počivalnik JakaKvalitetna sedežna garnitura, počivalnik, tabure, fotelj in naslonjač

 

Zamislite si kakršnokoli sedišče in preverite našo ponudbo. Prepričani smo, da boste našli, kar iščete:

  • Sedežna garnitura Grošelj – usnjene sedežne garniture, sedežne garniture iz dekorativne ali mikrotkanine, klasične in kotne sedežne garniture s posteljo ali brez
  • Počivalniki Grošelj – izredno priljubljen je počivalnik FreeDOM in Jaka
  • Tabureji – estetsko dovršen okrogli tabure za različne priložnosti
  • Fotelji in naslonjači – fotelj z nogicami je ergonomsko oblikovan
  • Blazine – prodajni hit je ergonomska blazina

 

Počivalnik Jaka je ergonomski stol, ki odpravlja bolečine v nogah in hrbtu. Poseben vzglavnik in možnost opore za noge vam zagotavljata popolno sprostitev. Preizkusite tudi usnjen tabure, ki vam je na voljo v različnih barvah. Tabureji so odlična rešitev za praznovanje rojstnih dni, ko je sedežna garnitura hitro zasedena. Obiščite nas v razstavnem salonu in preizkusite kvalitetne sedežne garniture Grošelj ter ostala udobna sedišča.

Oglejte si tudi akcije na naši spletni strani!

 

Sedežne garniture Grošelj | Cenik vam pošljemo po povpraševanju

 

Verjetno se strinjate, da se po kosilu prileže počitek na kavču. Sedežne garniture Grošelj vam nudijo sprostitev, ki vas bo napolnila z novimi močmi. Sedežne garniture s posteljo so idealna rešitev za vse tiste, ki nimate sobe za goste. Poleg tega se Grošelj sedežna garnitura s posteljo podaja tudi v majhna stanovanja, kjer ni dovolj prostora za postelje. Kvalitetne usnjene sedežne garniture Grošelj ali garniture iz tkanin, pa naj bodo to klasične ali kotne sedežne garniture, so vam na voljo v mnogih oblikah, barvah in dimenzijah. Dovolite si, da vas očarajo sedežne garniture Grošelj. Cenik za različne artikle si oglejte v naši spletni trgovini, kjer določene izdelke lahko tudi naročite. Za vrednosti nad 80 € vam blago pošljemo brezplačno.

 

Grošelj sedežna garnituraakcija in nagradne igre z bogatimi nagradami na naši uradni spletni strani. Udeležite se jih tudi vi.

 

Viljem Grošelj s.p. | Usnjene garniture s posteljo – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
P.E. Suhadole 57
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
051 877920
Seznam fraz
sedežne garniture, kotne sedežne garniture, sedežne garniture s posteljo, usnjene sedežne garniture, cenik, akcija
ZEMLJEVID