Krajinska arhitektura - krajinski arhitekti

Ponujamo vam širok obseg storitev s področja imenovanega krajinska arhitektura. Krajinski arhitekti se ukvarjajo z načrtovanjem in oblikovanjem urbanega in naravnega prostora. Načrtujemo idejne zasnove za vrtove, urbana središča, krajinske parke in ostale zunanje prostore. Z našimi krajinskimi arhitekti omogočamo učinkovito in kvalitetno izvedbo nalog na celotnem območju Republike Slovenije. Krajinski arhitekti pri načrtovanju zunanjih prostorov upoštevajo skladnost materialov in rastlin z okoljem in podnebnimi značilnostmi. Skrbno oblikovana okolica izpolnjuje visoke zahteve vaših želja in zamisli.

Krajinska arhitektura

Krajinska arhitektura, načrtovanje in oblikovanje prostora

Vsakdo si želi topel dom in urejeno okolico. Negovan vrt, urejeno dvorišče, tlakovana pot, prijetna razsvetljava naredijo o domu prvi vtis, ki je nadvse pomemben. Naši krajinski arhitekti stremijo k oblikovanju edinstvenega zunanjega prostora, ki bo obogatel vaše življenje in vas povezal z naravo. Pri delu krajinski arhitekti spoštujejo vaše želje, hkrati stremijo k uporabi naravnih materialov za oblikovanje krajine, kot so les, kamen, prodnik in voda. Ponujamo vam celovito rešitev za okolico, ki je usklajena s krajinsko arhitekturo in podnebnimi značilnostmi.

 

 Krajinska arhitekturaKrajinski arhitekti z večletnimi izkušnjami

Navezanost človeka na naravo se ohranja v njegovi potrebi po stiku z njo. Stremimo k oblikovanju uporabnega in živega zunanjega prostora. Krajinski arhitekti vsako nalogo opravljajo interdisciplinarno. Oblikovanje krajine povezuje strokovnjake s področij geodezije in krajinske arhitekture za kakovostno in strokovno izvedbo vsake naloge. Izkušeni strokovnjaki s področja krajinske arhitekture vam bodo svetovali pri oblikovanju javnih in zasebnih površin, od poslovnih stavb in stanovanjskih sosesk do urbanih jeder in odprtih prostorov. Krajinski arhitekt bo oblikoval celovito rešitev za ureditev vaše okolice. S strokovnjakom,  krajinskim arhitektom, boste ustvarili nova bivalna okolja, odraz vaših želja in potreb. 

 

Žolnir d.o.o. | Krajinska arhitektura, krajinski arhitekt – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Žolnir d.o.o.
Naslov
Trg Ivana Roba 2
5290 Šempeter pri Gorici
Spletna stran
E-pošta
05 393 80 44
Seznam fraz
Krajinska arhitektura, krajinski arhitekti, krajinski arhitekt
ZEMLJEVID