Izravnava in ureditev meje | Meja parcele

Načrtujemo vaše zamisli

Ponujamo vam širok obseg storitev s področja geodezije. Strokovnjaki, s pomočjo večletnih izkušenj in najsodobnejše opreme, uspešno uresničijo vaše želje in zamisli. Geodetske meritve in ostale postopke potrebne za pridobitev podatkov o nepremičninah in prostoru opravljamo na celotnem območju Republike Slovenije. Med naše storitve ravno tako sodita postopek ureditve meje in izravnava meje, s katerima določimo mejo parcele ali njen del, s sosednjimi parcelami.

 

Izravnava meje

 

Geodetske storitve, osnova za ureditev mej

Parcela, ki jo imate v lasti, je določena z mejami. Te jo ločujejo od sosednjih parcel. Pomembno je, da poznate, kje poteka meja parcele. Kadar tega ne poznate, ne poznate dejanske površine vaše parcele, ter kako poteka meja sosednjih parcel v naravi (zaradi izgubljenih, odstranjenih ali uničenih mejnikov), lahko poiščete našo pomoč. Z geodetskim postopkom ureditve meje, natančno določimo mejo vaše parcele, s sosednjimi parcelami. Lahko pa se odločite za ureditev meje vaše parcele, s sosednjimi parcelami.

 

Kako do urejene meje?

Naši strokovnjaki bodo izdelali elaborat ureditve meje. Ta predstavlja podlago za vpis meje vaše parcele v zemljiški kataster.

 

S postopkom izravnave meje, do ekonomične izrabe prostora

Želite popraviti nepravilne oblike meje vaše parcele? Za lažjo in gospodarno rabo parcele, lahko poenostavite mejo s sosednjimi parcelami. Z geodetskim postopkom izravnave meje, spremenimo potek urejene meje vaše parcele ali njenega dela, s sosednjimi parcelami tako, da vas potek meje ne bo oviral pri uporabi nepremičnine, Pri izravnavi meje se površina vaše in sosednjih parcel ne bo spremenila.

 

Uredite nedoločene meje parcel

Meja parcele je urejena, ko se potek meje v naravi ujema z podatki določenimi v zemljiškem katastru. Določena meja vam omogoča dokazovanje lastništva parcele, sklepanje pravnih dejavnosti in urejene odnose z lastniki sosednjih parcel. Pokličite nas!

 

Žolnir d.o.o. | Izravnava meje, ureditev meje, meja parcele, parcele – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Žolnir d.o.o.
Naslov
Trg Ivana Roba 2
5290 Šempeter pri Gorici
Spletna stran
E-pošta
05 393 80 44
Seznam fraz
Izravnava meje, ureditev meje, meja parcele, parcele
ZEMLJEVID