Apartma

Če preživljate dopust z otroci, je najem apartmaja prava izbira. Oglejte si ponudbo apartmajev v Sloveniji, na Hrvaškem in v drugih državah. Izbirate lahko tako med ugodnimi ponudbami ali pa se odločite za najem apartmaja višjega cenovnega razreda.

Apartma

 • Apartmaji na Hrvaškem in po svetu

  V podjetju Sajko turizem vam nudimo širok asortiman apartmajev na Hrvaškem in drugod po svetu.

 • Prenočišče na primorskem

  Na primorskem najdete Hišo posebne sorte, kjer vam nudijo prenočišča v katerih boste sprostili svoje telo in duha.

 • Nočitev za dve osebi v romantičnih apartmajih

  Si želite romantičnega oddiha za dve osebi? Pridite v Hišo posebne sorte, kjer vam nudimo nočitve v čudovitih apartmajih.

 • Prenočišče na Primorskem v čarobnem Štanjelu

  V Sorti vas nestrpno pričakujemo! Rezervirajte si prenočišče na primorskem in sprostite svoje telo in duha.

 • Šola jahanja in apartmaji v Postojni

  Odlična šola jahanjain apartmaji ter gostilna v Postojni na Gradu Prestranek! Odlična zaba in sprostitev za celotno družino v Postojni!

 • Apartmaji v Postojni za večje in manjše skupine

  Polno opremljeni apartmaji v Postojni za popoln oddih v naravi. Izkoristite tudi našo gostinsko ponudbo in šolo jahanja!

 • Apartmaji v Sloveniji - Grad Prestranek

  Iščete apartmaje na samem v Sloveniji? Obiščite Grad Prestranek apartmaje v Postojni, ki vas bodo navdušili.

 • Apartmaji za 3 osebe z možnostjo polpenziona (že za 30 evrov)

  Apartmaji za 3 osebe z možnostjo polpenziona v idiličnem okolju Grada Prestranek. Preverite ponudbo nočitve v apartmaju že za 30 eur na osebo.

 • Prenočišča v idiličnem delu Primorske - Sorta

  Si želite noč preživeti v idilični vasici na Primorskem? Oglasite se v Sorti, kjer vam poleg prenočišč nudimo tudi prostore za organizacijo poroke.

 • Apartmaji na Primorskem za dve osebi - nočitev na turistični kmetiji

  Iščete apartma za dve osebi na Primorskem? Oglasite se v Sorti in si privoščite nočitev na turistični kmetiji. Kras je idealen za nočitev za zaljubljene.

 • Apartmaji na kmetiji

  Privoščite si oddih na kmetiji, kjer bodo vsi člani družine našli kaj zase. Uživali boste lahko v prijetnem okolju in okušali domače jedi. Odločite se za najem apartmaja na ekološki turistični kmetiji Vrbnjak v Mali Nedelji. Na kmetiji imamo štiri apartmaje, ki so poimenovani po štirih letnih časih. Na voljo so vam številne dejavnosti, med drugim tudi kopanje v bližnjih termah.

 • Apartmaji Zlati grič, Slovenske Konjice

  Apartmaji Zlati grič v Škalcah nad Slovenskimi Konjicami. Navdušili so že mnoge, ki pravijo, da gre za najlepše apartmaje v Sloveniji. Nahajajo se v tako imenovanjem vinogradniškem dvorcu, ki je kulturni spomenik. Prijazno osebje, izvrstna ponudba in čudovit razgled. Izbirate lahko med tremi apartmaji različnih velikosti - od 27 do 65 kvadratnih metrov. Dva apartmaja sta nadstandardnega tipa. Zlati grič, Slovenske Konjice.

 • Apartmaji na Jadranu

  Apartmaji ob morju različnih cenovnih razredov. Privoščite si oddih na jadranski obali. Oglejte si ponudbo turistične agencije Sajko, si vam ponuja najem apartmaja v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji. Če se želite podati nekoliko dlje, so vam na voljo tudi nastanitve v Črni Gori. Ugodne cene in bližina morja - apartmaji v naši ponudbi bodo zadovoljili vaša pričakovanja.