Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Turizem in gostinstvo > Turistična kmetija

Turistična kmetija, kjer se boste sprostili. Primorska, Gorenjska, Dolenjska ...

Turistična kmetija za oddih. Mesta kot sta Ljubljana in Maribor so lahko preveč stresna, zato se odločite za turizem na kmetiji. Turistične kmetije iz različnih regij - Primorska, Dolenjska ...

Za goste turistične kmetije Želinc je na voljo tudi osvežitev v zunanjem bazenu.
Turistična kmetija Želinc
Lipicanci, domača hrana in domače žganje. Turistična kmetija Pri Filetu.
Turistična kmetija Želinc vam ponuja različne aktivnosti od kolesarjenja, ribolova, pohodništva do več vrst vodnih športov. Smučišče Cerkno je oddaljeno le 15 minut.  Turistična kmetija ob sotočju Cerknice in Idrijce vam ponuja oddih v naravnem okolju, kjer si boste nabrali novih moči. V poletnih mesecih je gostom na voljo tudi zunanji bazen. Odločite se za turizem na kmetiji in obiščite turistično kmetijo Želinc.
Turistična kmetija Vrbnjak v Prilekiji je dobra izbira za družinske počitnice. Otroci bodo lahko spoznavali domače živali, na domačiji imamo tudi konje. V naši okolici je več zanimivih turističnih destinacij, če ste ljubitelj slovenskih term, pa lahko obiščete Bioterme Mala Nedelja in terme Banovci. Pohvalimo se lahko tudi z domačimi jedmi, ki so pripravljene iz ekološko pridelane hrane.
Ekološka kmetija Vrbnjak v Mali Nedelji - bogata ponudba za družine - možnost sprehodov, spoznavanja domačih živali, domača kulinarika, bližina Bioterm Mala Nedelja in Banovci. Na voljo so vam štiri apartmaji za dve, štiri ali šest oseb. Spoznali boste tudi opravila na kmetiji in se preizkusili v ježi konj. Ekološka turistična kmetija Vrbnjak.
Turizem na kmetiji Želinc ne zajema samo domače kulinarike in spoznavanje življenja na kmetiji ni samo turistična kmetija, saj gostom nudimo več kot je to v navadi za kmečki turizem. V ponudbi imamo tudi spa storitve, savne in masažni bazen. Obiščite nas, nahajamo se na Primorskem, na sotočju Idrijce in Cerknice. Turistična kmetija Želinc, Straža, Cerkno.
Ekološki kmečki Vrbnjak v Pomurju se nahaja v bližini Bioterm Mala Nedelja in Banovci, hkrati pa ponuja obilo zanimivega dogajanja na domačiji, kjer vas pričakujejo številne domače živali. Gurmani boste uživali v ekološko pridelani hrani oziroma domačih jedeh. Okolica ponuja številne možnosti za sprehode in obiske turističnih zanimivosti. Turistična kmetija Vrbnjak.  
Kmečki turizem - turistična kmetija pri Filetu se nahaja v vasi Slope v bližini Kozine in vam poleg domače hrane nudi tudi izvrstno domače žganje - brkinski slivovec in kraški brinjevec. Na naši turistični kmetiji boste lahko jahali lipicance oz. se udeležili tečaja jahanja. Privoščite si aktiven oddih na kmetiji, ki ima razgled na morje.