Potovanje

Potovanje

 • Potovanje z ladjo ali letalom

  Na spletni strani podjetja Sajko turizem boste našli veliko ponudbo potovanj z ladjo ali letalom.

 • All inclusive križarjenje z moderno križarko

  Želite malo drugačen dopust? Privoščite si all inclusive križarjenje po ugodni ceni.

 • Izleti in potovanja po Evropi. Ugodna potovanja za člane nudi podjetje AMZS d.d., Ljubljana.

  Se odpravljate na izlet oziroma potovanje? AMZS nudi ugodna potovanja in ostale ugodnosti za člane. Vabljeni na našo spletno stran za ogled ponudbe!

 • Bioterme Mala Nedelja

  V bližini naše turistične kmetije Vrbnjak se nahajajo Bioterme Mala Nedelja, kjer se boste sprostili in si nabrali novih moči. Terme se nahajajo v čudovitem okolju, ki ponuja obilo možnosti za sprehode. V wellness centru si boste lahko privoščili masažo ali obiskali savno. V Biotermah Mala Nedelja se zavedamo pomena varovanja okolja in tako postavljamo nove trende v eko turizmu. Vabljeni v Pomurje!

 • Turčija - Istanbul, Kapadokijo, Pamukale, Efez ... Eko potovanja, Velenje

  Zakaj bi obiskovali le znane turistične komplekse? Spoznajte Turčijo v bolj pristni obliki. Obiskali bomo Istanbul, Kapadokijo, Pamukale, Efez in uživali v najlepših delih turške obale. Spoznajte značilnosti grške, rimske, krščanske in islamske civilizacije. Naša eko potovanja so primerna za vse ljubitelje narave. Eko potovanja, Damjan Končnik, Velenje.

 • Kalifornija in zahod ZDA. Eko potovanja, Velenje

  Zakaj bi si zahodno obalo ZDA ogledovali le v ameriških filmih? Izpolnite svoje sanje in obiščite Hollywood. Potovanje v Kalifornijo traja 16 dni, začne in konča pa se v Los Angelesu. Obiskali bomo Santa Barbaro, San Francisco, Las Vegas, Palm Springs ... Doživetje čudovite narave in blišč velemest. Eko potovanja, Damjan Končnik, Velenje.

 • Potovanje na Švedsko - doživite zimsko pravljico v ledenem hotelu in neokrnjeni naravi. Eko potovanja, Velenje

  Privoščite si pravo zimsko pravljico in odpotujte na Švedsko! Prav posebno doživetje ponuja ledeni hotel v Jukkasjarvi, ki je bil tudi prvi tovrstni hotel na svetu. Očarala vas bo tudi vožnja s pasjo vprego. Švedska je pravi raj za ljubitelje narave, prevzela pa vas bo tako pozimi kot poleti. Odpotujte z nami - Eko potovanja, Damjan Končnik, Velenje.

 • Transsibirska železnica - z vlakom od Moskve do Peklinga. Eko potovanja, Velenje

  Transsibirska železnica ponuja nepozabno doživetje za vse ljubitelje železne ceste, navdušila pa bo tudi tiste, ki se za potovanje z vlakom redkeje odločijo. Na poti, ki traja 16 dni, od Moskve do Pekinga , ki je dolga dobrih 9000 kilometrov, si bomo ogledali številne znamenitosti. Eko potovanja, Damjan Končnik, Velenje.

 • Obiščite Črno goro. Eko potovanja, Velenje

  Počitnice v Črni Gori, ki vas bo navdušila s svojim zgodovino, kulturo, mediteranskim podnebjem ... Svoj oddih lahko popestrite z raftingom po čudoviti reki Tari. Tudi treking je dober način aktivnega oddiha. Doživite lepote naravnega parka Durmitor, enega najprivlačnejših destinacij Črne gore. Če ste naveličani množičnih potovanj in si želite bolj osebnega pristopa, je pravi naslov za vas agencija Eko potovanja, Damjan Končnik, Velenje.

 • Irska in Severna Irska. Eko potovanja, Velenje

  Irska in Severna Irska -obiščite zeleni otok. Odkrijte prekrasno naravo in živahna irska mesta. Obiščite Dublin in Belfast. Spoznajte irske legende in mite, ki so pustili pečat na kulturnem izročilu. Skupaj z našo agencijo doživite nepozabna potovanja - Irska, Islandija, Švedska ... Eko potovanja, Damjan Končnik, Velenje

 • Islandija. Eko potovanja, Velenje

  Obiščite čarobno Islandijo, kjer si boste lahko ogledali Reykjavik, geotermalno elektrarno, botanični vrt, najmogočnejši slap Evrope ... Videli bomo vulkane in fjorde, gejzire. Treking po Islandiji - nepozabna izkušnja, ki je ne boste nikoli pozabili. 12 dnevno potovanje vas ne bo pustilo ravnodušnih. Eko potovanja, Damjan Končnik, Velenje.

 • Romarska pot Camino. Eko potovanja, Velenje

  Romarska pot Camino - El Camino de Santiago - ponuja nepozabno izkušnjo. Skupaj z našo agencijo, kjer se trudimo za osebni pristop, saj potujemo v skupinah od 8 do 20 romarjev, boste prehodili zadnjo etapo Camina. Pot je dolga 117 kilometrov, poteka pa vodi mimo krajev Portoman, Palas de Rei, Ribadiso in Arco de Pino do Santiaga de Compostele. Eko potovanja, Damjan Končnik, Velenje.

 • Eksotična potovanja - obiščite Tajsko, odpotujte v Dubaj ... Nepozabna doživetja s turistično agencijo Enz.zo, Ljubljana

  Dobro organizirane eksotične počitnice - potovanje po Tajski, v Dubaj in na druge zanimive destinacije. Pridružite se popotnikom, ki so nam že zaupali in se odločite za atraktivne ekstotične počitnice. Organiziramo skupinska in individualna potovanja. Poskrbimo tudi za pare, za katere organiziramo potovanje za dva ali nepozabno poročno potovanje Enz.zo, turistična agencija d.o.o., Ljubljana.