Dopust

Dopust - Hrvaška, Španija, Ciper ... Se ne morete odločiti, kam na dopust? Na morje, v planine, v zdravilišča? Preverite ponudbo turističnih agencij in se odločite za dopust, ki vam bo izpolnil vse želje. Krajši dopust na Hrvaškem ali medcelinsko potovanje? Pestra ponudba in ugodne cene.

Dopust

  • Dopust

    V jesenskem času, ko je visoka sezona končana, so cene vozovnic letalskih prevoznikov, ugodnejše. Dobra turistična agencija vam bo za izbrano destinacijo pomagala najti najnižjo ceno za let, hkrati pa vas bo opozorila na morebitna presedanja ali čakanja na poti do želene destinacije. 

  • Z letalom na počitnice

    Za vse poskrbimo mi - vi se le vsedete in odpeljete na izbrano destinacijo. Oglejte si ponudbo in obljubimo, da vam ne bo žal.

  • Poletni dopust na hrvaški obali po ugodnih cenah. Prepustite organizacijo svojega dopusta turistični agenciji Jereb, Ljubljana

    Poletni dopust ob morju je prijeten oddih, ki se prileže v vročih mesecih. Dopust v Italiji ali na Hrvaškem nudi po ugodnih cenah. Odločite se, kje bi radi preživeli letošnji dopust, organizacijo pa prepustite izkušeni turistični agenciji Jereb.