Naravna krema za obraz in telo Cosmerba, Carka gel in naravna kozmetika za obraz Dr. Hauschka

 

Naravne kreme za obraz in naravna kozmetika za obraz

Naravna krema vam lahko pomaga odpraviti ali vsaj ublažiti marsikatero tegobo. Trgovina Klasje vam nudi naravne kreme osnovane na naravnih sestavinah, brez dodanih umetnih barvil in ostalih dodatkov, ki lahko škodujejo vaši koži. Nudimo vam raznolike gele – Carka gel, ki vam pomagajo pri vnetjih, problemih s sklepi, težavah s prekrvavitvijo in večno nadležnimi krčnimi žilami. Poudarek pa v naši ponudbi dajemo kremam Cosmerba. Naravna krema Cosmerba se lahko uporablja za masažo telesa, za nego v kozmetiki, za masažo nog, za limfno drenažo, za refleksno masažo nog, za ušesno refleksno masažo in za terapijo po meridianih. Naravna krema za obraz Cosmerba se lahko uporablja pri mastni in občutljivi in izsušeni koži. Poleg naravne kreme Cosmerba, pa vam je pri nas na voljo tudi visoko kvalitetna naravna kozmetika za obraz Dr. Hauschka. Skrivnost zdravja in notranje lepote pa vam pomaga ohranjati tudi naravna krema Hyaluron&Collagen. Kolagen je odlično kozmetično sredstvo, ki kožo hrani od znotraj. Kolagen ohranja mladostni videz in pomaga upočasniti staranje. Kolagen je primeren za vse po 20. letu starosti.


Cosmerba krema za obraz in telo

Cosmerba krema je krema švicarskega proizvajalca Cosmerba. Cosmerba krema ne vsebuje polnil na osnovi mineralnih olj, niti sintetičnih barvil in dišav, temveč imajo vse naravne kreme Cosmerba dodana naravna eterična olja. Vsi proizvodi Cosmerba so izdelani na naravni osnovi, ne vsebujejo živalskih sestavin in niso bili preizkušeni na živalih. Naravne kreme Cosmerba so edine energijsko prevodne naravne kreme, ki so vam na voljo. Nudimo vam naslednje Cosmerba naravne kreme:
-    Energijsko prevodna naravna krema Cosmerba (oranžna), ki vam nudi naravno zaščito pred soncem.
-    Energijsko prevodna naravna krema Cosmerba (rdeča), ki vrača tonus koži in poživlja krvni obtok.
-    Energijsko prevodna naravna krema Cosmerba (rjava), ki deluje kot hranilna krema za obraz in telo.
-    Energijsko prevodna naravna krema Cosmerba (rumena), ki uravnava vlažnost vaše kože.
-    Energijsko prevodna naravna  krema Cosmerba (zelena), ki lajša boleče mišice in poškodbe.


Naravna kozmetika Dr. Hauschka za različne tipe kože

Naravna kozmetika za obraz Dr. Hauschka odraža poznavanje moči narave in zapletene fiziologije človeške kože. Kozmetika Dr. Hauschka je edinstvena naravna kozmetika za obraz. Edinstvenost izkazuje naravna kozmetika Dr. Hauschka v tem, da obravnava stanja in ne tipov kože. Kozmetika Dr. Hauschka koži omogoča, da postane in tudi ostane zdrava. Kozmetika za obraz Dr. Hauschka spada med vodilne 100-odstotno naravne proizvajalce kozmetike na svetu, ima več kot 40-letno tradicijo in je proizvedena v tovarni zdravil.

Kozmetika Dr. Hauschka:
-    Kože ne izsuši.
-    Ohranja maščobni in kislinski plašč kože.
-    Odstrani odmrle celice brez poškodovanja kože.Trgovina Klasje | Naravne kreme za obraz in telo Cosmerba, naravna kozmetika Dr. Hauschka – povezave do naše spletne strani:

-    Naravna krema
-    Naravne kreme
-    Cosmerba
-    Kozmetika Dr. Hauschka
-    Naravna krema za obraz
-    Naravna kozmetika za obraz
-    Kolagen

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Trgovina Klasje - Sirah d.o.o.
Naslov
Gradišče 12
6210 Sežana
Spletna stran
E-pošta
05 734 10 07
041 552 545
Seznam fraz
naravna krema, naravne kreme, Cosmerba, kozmetika dr. hauschka, Cosmerba krema, naravna krema za obraz, naravna kozmetika za obraz, kolagen
ZEMLJEVID