Tondach strešna folija


Samo kakovostna streha je tudi trajna streha. Izbira kritine je ključnega pomena, sem pa sodi tako strešna kritina kot sekundarna kritina.

Pod kakovostno streho se skriva veliko več, kot le vrhnja plast strešnikov. Sekundarna kritina, v katero sodi strešna folija oziroma izolacijska folija, je ključna za varnejšo in energetsko bolj učinkovito streho. Dobro izolacijo strehe je najlažje opaziti pozimi, ko zapade sneg. Takrat hitro vidite, katera streha je dobro pripravljena, saj so strehe s snegom in tiste brez snega, znak manj učinkovite izolacije pa so tudi dolge ledene sveče. Vsekakor te, pa tudi polzeč sneg lahko predstavljajo grožnjo in posledično dobro izolirana streha pripomore tudi k večji varnosti.

Izkušnje so tudi pri neurjih pokazale, da je za naš prostor v vrhu učinkovitosti prav opečnata kritina, obenem pa morajo biti kombinirane z dobro sekundarno kritino, kjer pride v poštev tudi strešna folija oziroma izolacijska folija. Celovita rešitev sekundarne kritine podjetja Tondach vključuje:
vlažnosti prilagodljiva parna ovira Dasatop,
visoko paropropustna izolacijska folija,
tesnilni elementi.

Naj bo streha kakovostna, obnova strehe pa brez stresa - pred izvedbo sanacije se dobro informirajte, na vse skupaj pa glejte kot na investicijo in ne strošek, kar vam bo svetoval tudi kakovosten krovec.

Tondach d.o.o. strešne kritine, povezave do naše spletne strani: