Opečna strešna kritina - trajna streha, strešne kritine TONDACH d.o.o.


Tondach in njihova opečna strešna kritina je vodilna med kritinami v Sloveniji, kar govori v prid njihovi kakovosti in olajša odločitev, ko je na vrsti izbira kritine. Imate nov objekt, ki še potrebuje svoje prvo pokrivalo? Vas čaka sanacija strešne kritine in strehe? V vsakem primeru je primerna kritina investicija, ki mora zdržati dolgo časa in kljubovati vsem vremenskim razmeram, to pa je v Sloveniji kar zahtevna naloga. Od močnega sonca do nizkih zimskih temperatur, od dežja in snega do toče in orkanskega vetra - strešna kritina mora vse to prenesti z odliko. V preteklih neurjih se je pokazalo, da se je opečna strešna kritina odlično obnesla - taka kritina je dovolj težka, da je veter ne privzdigne lahko, kritina je sestavljena iz manjših enot, tako da v primeru poškodb zamenjate le poškodovane strešnike, ne pa celotnih območij strehe.

 

Izberite strešne kritine Tondach, strešna kritina preverjene kakovosti

 

Izbira strešne kritine je lahko zabaven proces, saj je na voljo veliko raznolikih izdelkov, od klasične kritine bobrovec do modernejših in bolj posebnih oblik kritine. Kritine Tondach d.o.o. so na voljo v različnih barvah, z različnimi premazi - svetlečimi ali ne - prav vsi premazi kritine, brez izjeme pa nudijo odlično zaščito in obenem omogočajo da streha ne prepusti vode, a vendar takšna strešna kritina diha.

Strešna kritina je le del izbire, vsekakor je priporočljivo, da se pred tem namesti še sekundarna strešna kritina, ki dodatno izolira hišo in tako pripomore tako k zaščiti pred vdorom vode kot k preprečevanju vdora mraza ali vročine v objekt.

V podjetju Tondach vam strokovnjaki svetujejo pri izbiri strešne kritine, v svoji ponudbi pa nudimo tako strešne kritine, kot tudi vse dodatne elemente kritine in celovite rešitve za sekundarno kritino.

 

Kritina Tondach d.o.o. kvalitetne strešne kritine, povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Boreci 49
9242 Križevci pri Ljutomeru
Spletna stran
E-pošta
02 588 86 00
Seznam fraz
kritina, strešna kritina, izbira kritine, strešne kritine, kritine
ZEMLJEVID