Za prekrivanje strehe je potreben dober krovec


Težko je dovolj poudariti pomen uporabe tako kakovostnih materialov kot kakovostnih storitev, ko je pod vprašajem prekrivanje strehe. Gre vendar za konstrukcijo, ki ščiti celotno stavbo pred vremenskimi razmerami, hrupom in drugimi vplivi iz okolja in tu je dober krovec nepogrešljiv.

Minili so časi, ko se je ob prekrivanju strehe zbrala soseska, naredila človeški tekoči trak in enostavno namestila vse strešnike na svoje mesto ter zaključila. Skupaj s tehnologijo, novimi odkritji na področju izolativnosti in sekundarne kritike ter z novimi prijemi dela se je spremenilo tudi krovstvo in dobro izobražen in izkušen krovec pomembno pripomore k boljši in učinkovitejši izvedbi, ko gre za prekrivanje strehe.

Krovec - strokovnjak zna tudi svetovati pri izbiri prave kritine in prave sekundarne kritine za prekrivanje strehe, gotovo pa vam bo povedal tudi, kako do energetsko učinkovite strehe ne glede na to ali je vaš projekt nova streha ali obnova strehe, ali želite bobrovec ali kakšno drugo obliko opečne kritine, kakšna je prava strešna folija za vaše potrebe ter vam odgovoril tudi na vsa druga vprašanja.

Tondach d.o.o. strešne kritine, povezave do naše spletne strani: