Notranje ALU žaluzije za učinkovito senčenje vašega doma


Notranje ALU žaluzije so izredno učinkovite za senčenje doma, hkrati pa ne zastirajo preveč pogleda skozi okno. Notranji roloji namreč tega ne nudijo. Notranje žaluzije lahko pritrdimo na notranje profile oken in notranjezidove. Na voljo so tri vrste:

  • Notranje ALU žaluzije Clasic (žaluzije imajo kvalitetni dvižni mehanizem, omogočajo enostavno montažo. Za cenik pošljite povpraševanje!)
  • Notranje ALU žaluzije Diplomat (te notranje žaluzije so podobne različici clasic, s to razliko, da imajo žaluzije Diplomat bolj estetsko dovršen pokrov mehanizma, ki preprečuje vdor vlage in prahu.)
  • Notranje ALU žaluzije Izo (odlikuje jih možnost maksimalne zatemnitve in omogočajo namestitev tudi na oknih nepravilnih oblik.)

Pošljite povpraševanje za notranje žaluzije. Cenik vam pošljemo na vaš email naslov.

Zunanje ALU žaluzije Krpan - izbirate lahko med različico z omarico ali brez


Zunanje ALU žaluzije Krpan z omarico so novost med Krpan žaluzijami. Omarica Krpan žaluzije je lahko zunanja ali podometna. Izjemna prednost je v tem, da so v isti omarici lahko nameščeni tudi rolo komarniki ali zunanje rolete. ALU žaluzije Krpan med drugim nudijo regulacijo svetlobe in toplotno zaščito.
ALU žaluzije Krpan brez omarice so izjemno kakovostne žaluzije, saj so odporne proti močnim sunkom vetra in ne rjavijo. Zunanje ALU žaluzije se spuščajo in dvigujejo po stranskih vodilih in so zaobljene na robovih za lepši izgled žaluzije. Cenik vam pošljemo na vaš email naslov po predhodnem povpraševanju. Za okna nepravilnih oblik pa so na voljo tudi zunanje ali notranje žaluzije po meri.

Žaluzije po meri za vsako okno!


ALU zunanje žaluzije in notranje žaluzije po meri so na voljo v široki paleti različnih barv in dimenzij. Na voljo so tudi žaluzije za strešna okna. Pošljite povpraševanje za barvo, mere in cenik!

Zunanje ALU žaluzije Krpan, notranje ALU žaluzije in žaluzije po meri pa niso edini produkt, ki ga nudi podjetje Tehrol


V ponudbi podjetja Tehrol so še: - Rolo komarniki, fiksni komarniki in komarniki za vrata