Avtomatska garažna vrata podjetja Tehrol


Avtomatska rolo garažna vrata so estetskega videza in bolj priročna za uporabo v primerjavi s klasičnimi dvokrilnimi vrati. Dvižna garažna vrata so narejena iz aluminijastih lamel, ki so polnjene s poliuretansko peno zaradi česar ponujajo zvočno in toplotno izolacijo (tako kot alu ali pvc zunanje rolete). Dodatne prednosti, ki jih nudijo dvižna avtomatska garažna rolo vrata Tehrol so še:

  • Sodobna oblika
  • Različne barve lamel za vsak okus
  • Možnost vgraditve svetlobnih lamel je še dodatna kvaliteta, ki jih nudijo avtomatska garažna vrata (svetlobne lamele vgrajujemo tudi v sonro senčila)
  • Odpiranje in zapiranje je možno z daljinskim upravljalnikom
  • Avtomatska rolo garažna vrata imajo varnostni sistem, da se vrata ne odpirajo po nepotrebnem
  • Dvižna garažna vrata pa imajo na voljo tudi ročico za ročno dvigovanje oz. spuščanje ob izpadu električne energije
  • Pošljite vaše povpraševanje z merami za cenik - rolo garažna vrata!

Dvižna stropna garažna vrata


Dvižna garažna vrata so dobavljiva tudi v stropni izvedbi. Ta vrata so primerna za vse garaže, kjer pod stropom ni dovolj prostora za rolo omarico. Stropna avtomatska garažna vrata imajo varnostni sistem, ki prepozna različne ovire, da se vrata ne odpirajo po nepotrebnem. Za cenik in dimenzije za vaša nova garažna vrata pošljite povpraševanje!

Industrijska rolo vrata


Industrijska rolo vrata so kot pove že ime primerna za poslovne in industrijske prostore. Ta rolo vrata imajo vgrajen daljinski pogon z osnimi motorji ali z motorji z reduktorjem. Ob izpadu električne energije se industrijska dvižna rolo vrata lahko odpira z ročico. Industrijska avtomatska vrata so lahko oblikovana po vaših željah. Namesti pa se lahko tudi svetlobne lamele, da bodo dvižna vrata vašega podjetja opremljena tudi z vidika boljše vidljivosti.

Avtomatska rolo dvižna garažna vrata in industrijska rolo vrata pa niso edini produkt, ki ga nudi podjetje Tehrol


Ker ste poskrbeli za vrata, si oglejte še ponudbo za okna:

Obiščite uradno stran podjetja Tehrol in se prepričajte, da so naša avtomatska rolo dvižna garažna vrata in industrijska rolo vrata najboljša!