ALU senčila sonro oz. sonro rolete za sodoben dom


ALU senčila sonro oz. sonro rolete so notranje ali zunanje rolete moderne oblike. Senčila sonro so sestavljena iz valjanega dvostenskega aluminijastega profila, ki vsebuje zračne in svetlobne prostore med lamelami. Lamele sonro alu senčila so ožje kot lamele klasične zunanje rolete in bolj zaobljene. Ko sonce sije pod kotom 23°, sonro rolete ne prepuščajo več neposredne sončne svetlobe v notranje prostore. Prednost sonro senčila v primerjavi s screen senčilom je v tem, da v prostor prepušča več zraka zaradi 2,8 mm zračne reže, zaradi katere je omogočen 21% prehod svetlobe sonro senčila v stanovanje.

Sonro alu rolete oz. senčila sonro - namestitev in upravljanje


Sonro rolete so obojestransko aretirane oz. zaključene po celotni dolžini, kar pomeni, da se lamele sonro senčila ne premikajo vstran. Sonro rolete se lahko namesti v omarico za zunanje okenske rolete ali v podometno omarico za notranje rolete. Sonro senčila se upravljajo z ročico ali z elektromotorjem, tako kot rolo vrata. Dimenzije segajo v širino od 60 do 240 cm, v višino od 20 do 300 cm. Največja površina, ki jo sonro senčila lahko pokrijejo je 6m², dimenzija sonro lamele pa je 9,2 mm. Uporabimo jih lahko tudi kot senčila za strešna okna! Dolga življenjska doba, izdelava iz zelo kakovostnih materialov in estetska vrednost so dodatne prednosti alu senčila sonro, ki vas bodo navdušile.

Sonro senčila oz. sonro rolete pa niso edini produkt, ki ga nudi podjetje Tehrol


V ponudbi podjetja Tehrol so še:

Obiščite uradno stran podjetja Tehrol in se prepričajte v kakovost alu senčila sonro. Estetska dovršenost, učinkovito zračenje notranjih prostorov brez prepuščanja toplote in popolna zatemnjenost po želji. Senčila sonro oz. sonro rolete so prava izbira za vas!