PVC okenske rolete ali PVC rolete za okna - zaščita pred vremenskimi vplivi


PVC okenske rolete ali PVC rolete za okna so izvrstna rešitev za zasenčevanje, zatemnitev, toplotno izolacijo in zaščito okna pred vremenskimi vplivi. PVC nadokenske rolete Tehrol so estetskega videza, za skladnost z zunanjostjo stanovanja ali hiše. Okenske rolete so izdelane iz PVC plastike in nudijo tudi zvočno izolacijo.

PVC zunanje rolete in ALU notranje rolete


Zunanje PVC okenske rolete ali ALU rolete za okna so nameščene v roletnih omaricah na zunanji strani okna ali v omaricah pod ometom (podometne pvc ali alu rolete). Omarica zunanje rolete je lahko pravokotna ali zaobljena, Tehrol pa nudi tudi poševne zunanje rolete. Okenske rolete nas običajno asociirajo na zunanje rolete na oknih, toda nadokenske rolete so lahko tudi notranje rolete! ALU notranje rolete sicer ne nudijo toliko toplotne izolacije kot zunanje, pred vremenskimi vplivi pa okna z njimi niso zaščitena. V omarice, kjer so že nameščene PVC ali ALU zunanje rolete, so lahko vgrajeni tudi komarniki - dvojna zaščita v enem!

ALU notranje rolete kot estetska senčila


Alu rolete za okna imajo podobne lastnosti kot PVC okenske rolete, saj nudijo toplotno in zvočno izolacijo. ALU notranje rolete so primerne tudi kot pregradne stene. Primerne so predvsem za novogradnje, veliko ljudi pa se za alu notranje rolete odloča tudi ob renovacijah svojih stanovanj ali hiš. Notranje rolete verjetno najpogosteje opazimo v poslovnih prostorih. Med alu notranje rolete spada sonro senčilo (spada pa tudi med alu zunanje rolete). Sestavljeno je iz ozkih zaobljenih alu lamel, ki so obojestransko aretirane, kar onemogoča premikanje lamel. Ko so sonro notranje alu rolete odprte, prepuščajo 21% svetlobe v prostor. Lahko pa jih zapremo in tako popolnoma zatemnimo prostor, če je to potrebno.

PVC okenske rolete in ALU rolete za okna pa niso edini produkt, ki ga nudi podjetje Tehrol


V ponudbi podjetja Tehrol so še:

Obiščite uradno stran podjetja Tehrol in se prepričajte v kakovostno ponudbo, svetovanje in montažo za ALU in PVC nadokenske rolete!