Rabljeni dizel viličarji - izjemno praktični stroji po ugodni ceni

Razmišljate o nakupu dizel viličarja? To je vsekakor dobra odločitev, saj gre za zelo praktično napravo, ki vam lahko olajša raznovrstna dela. Pred dokončno odločitvijo pa je vsekakor smiselno razmisliti tudi o možnosti nakupa rabljenega dizel viličarja.

Nakup rabljenega dizel viličarja je pameten nakupRazmišljate o nakupu rabljenega dizel viličarja?

Prednosti dizel viličarjev

V primerjavi z bencinskimi so dizel viličarji precej bolj varni, saj je bencin precej hitro vnetljiv. Poleg tega pa prihaja med uporabo viličarjev z bencinskimi motorji do izpustov škodljivih plinov, zato niso primerni za delo v zaprtih prostorih, kar vključuje tudi številna skladišča, kjer je uporaba viličarja praktično nujna. Dodatna prednost dizel viličarjev je, da imajo v povprečju precej daljšo življenjsko dobo. Omenimo lahko tudi to, da predstavlja uporaba dizel viličarjev v primerjavi z bencinskimi nižji strošek, precej enostavnejše pa je tudi njihovo vzdrževanje. Čeprav je dizel viličar v osnovi namenjen predvsem zunanji uporabi pa lahko z vgraditvijo filtra za sežig emisij le tega uporabljamo tudi v skladiščih.

Rabljeni dizel viličarji so pameten nakup

Ugodno razmerje med ceno in kakovostjo je glavni razlog, zaradi katerega so rabljeni dizel viličarji dobra izbira. Prepričanje, da so rabljeni dizel viličarji že v osnovi slabši ali celo manj varni od novih, je namreč napačno. Pred uvrstitvijo v prodajni program so rabljeni dizel viličarji natančno pregledani in servisirani, odpravljene so morebitne težave, če je to potrebno, pa so zamenjani tudi nekateri deli. Z nekaj sreče lahko naletite celo na rabljen dizel viličar, za katerega je še vedno možno uveljavljati garancijo, če bi prišlo do kakršnih koli težav. Pestra ponudba rabljenih dizel viličarjev različnih znamk in modelov si tako zagotovo zasluži nekaj vaše pozornosti, predno sprejmete končno odločitev.

NUDIMO TUDI MOŽNOST NAJEMA VILIČARJA