Bočni viličarji

Skupina Tehnodiesel je eno izmed najuspešnejših podjetij na področju viličarjev v Sloveniji. Nudimo vam najrazličnejše viličarje za številna opravila v skladiščih, pa tudi na gradbiščih, v gozdovih in na težje dostopnih lokacijah. Viličarje lahko ločimo po vrsti delovne naloge, za katero se jih uporablja, po vrsti pogona, po pripomočku za manipulacijo tovora, lahko pa tudi po strani zajema tovora. Glede na zadnji kriterij so vam na voljo čelni in bočni viličarji. Oglejmo si, kje in za kakšno delo je smiselno uporabiti bočni viličar.

Električni bočni viličarji primerni za skladišče

Bočni viličar - uporaba

Najprej si poglejmo, kakšen sploh je bočni viličar. Gre za delovni stroj, ki ima dvižni mehanizem ob svojem boku, tako da so vilice postavljene pravokotno na smer vožnje. Čeprav teža tovora, ki se pri bočnem viličarju torej nahaja ob boku, potiska stroj v stran, pa bočni viličar velja za izredno stabilnega. Bočni viličarji so najpogosteje prisotni v skladiščih, kjer je potreben transport izdelkov z nestandardnimi dimenzijami. Tako so bočni viličarji primerni za dvig in premik cevi, desk, pločevine, kovinskih profilov in ostalega daljšega tovora. Za transport palet pa so primernejši čelni, paletni in električni ročni viličarji.

Bočni viličarji - tehnično dovršeni

Blagovna znamka Fiora veljajo za izredno kakovostno, saj podjetje redno vlaga v inovacije in tehnično dovršenost. Zato imajo njihovi električni bočni viličarji dolgo življenjsko dobo in možnost dviga do 9000 kg. Bočni viličarji imajo sodobno zasnovano kabino, ki omogoča enostavno upravljanje, poleg tega pa je notranjost ergonomsko zasnovana, kar je še posebej pomembno pri dolgotrajnih delovnih nalogah.

Električni bočni viličarji z dolgo življensko doboBočni viličarji primerni za nakladanje izdelkov

Če vas zanimajo podrobnosti o bočnih viličarjih, nas pokličite po telefonu ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo.