Lepe slike na platnu za zdravje, vitalnost, intuicijo in regeneracijo telesa

Lepe slike so dandanes zelo iskane. Naj gre za okras v domači jedilnici, dnevni sobi ali spalnici ali pa za okras naše pisarne, čakalnice ali morda ambulante. Lepe slike so nekaj, kar lahko prostor popestri in mu doda tisto piko na i, ki smo jo tako dolgo iskali. Pa vendar nam slike na platnu lahko prinesejo še veliko več. Moderne slike na platnu lahko namreč izžarevajo prav posebno energijo, ki nas opolnomoči in pomaga naši ustvarjalnosti najti prosto pot.

Takšne lepe slike so tudi slike umetnice Urške Lan. Slike za na steno so naslikane z mislijo na energijsko matrico in potrebe posameznika, ki je sliko naročil. Energijske slike za zdravje, vitalnost in regeneracijo telesa nas vzpodbujajo, da se sprostimo, začutimo tisti svoj pravi jaz in z njim zaživimo. Slike na platnu nam pomagajo prebuditi intuicijo, ki se še vedno skriva globoko v nas in nam tako pomagajo čez prepreke, ki nam jih postavlja življenje.

Lepe slike na platnu

Energijske slike – povezava umetniškega dela in pozitivnih vibracij energije

Slike na platnu Sun of art povezujejo umetniško delo z energijo dobrega počutja. Urška Lan z barvami zapisuje vibracijo višje zavesti na platna. Energija, ki nas skozi moderne slike na platnu nagovarja in polni prostor, je rezultat avtoričine osebnostne rasti in izjemne kapacitete za poseben tok energije svetlobe.

Namen le-tega ni zgolj ustvarjati likovne prvine lepih slik, ampak pomagati človeku, da skozi terapevtski proces z lepo sliko pride do notranje stabilnosti in osebne moči, zdravja, vitalnosti in regeneracije telesa.

Moderne slike na platnu

Moderne slike na platnu pomagajo prebroditi travme življenja

Se sedaj sprašujemo, kje smo to vitalnost izgubili? Kam je odšla intuicija na katero smo se lahko zanesli? Žal smo vse to navadno začeli izgubljati že v ranem otroštvu, vse skupaj pa se nadaljuje tudi v odrasli dobi. Bi se radi zazrli v energijsko sliko za zdravje in zacelili svojo dušo?

Kolikokrat smo v svoji rani mladosti slišali stavke, kot so na primer:

  • »Ne govori, nič pametnega nimaš za povedati.«
  • »Sosedje imajo pa spet nov avto.«
  • »Zakaj si tako oblečen/a – pojdi se preobleč.«
  • »Ne zanima me, kako se počutiš. Samo poskrbi, da boš v šoli dosegel najboljši uspeh.«

Takšni in podobni stavki so zapisani globoko v naši podzavesti – tudi, če se jih v trenutnem stanju ne zavedamo, kot nevidni krojači držijo v rokah škarje in platno našega delovanja. Mnogi to odkrijejo in skušajo z osebno rastjo razbiti vzorce, ki so jim bili dani v otroštvu. Moderne slike za na steno pomagajo, da se lažje osredotočamo na težave, katere si povzročamo sami, pa za to sploh ne vemo.

Kljub vsemu pa se mnogi teh vzorcev sploh ne zavedajo, v odrasli dobi pa postajajo vse bolj depresivni, predajajo se melanholiji in brezupu, žalosti in ljubosumju.

Slike za na steno

Narava sama nam ponuja obilico pozitivne energije, ki jo najdemo tudi v lepih slikah Sun of art

Kdaj smo nazadnje začutili energijo, ki nam jo ponuja narava? Okolje okrog nas? Te energije je zares veliko in najdemo jo lahko tudi v modernih slikah na platnu umetnice Urške Lan. Žal pa je zaradi prehitrega tempa življenja, našega »programiranega« načina delovanja in negativnih občutkov, ki nas preplavljajo, velikokrat ne znamo več začutiti. Da bi lahko obudili zmožnosti sodelovanja z virom, potrebujemo nekaj močnejšega, nekaj kar povzroča močno resonanco.

In prav v tem primeru so lahko lepe slike Sun of art rešitev, ki se je oprimemo, slike za na steno pa nam pomagajo na poti k osebni rasti. Moderne slike na platnu so namreč spodbude k našem osebnem kvantnem preskoku. Ta preskok nujno potrebujemo, da lažje zaživimo v harmoniji s samim sabo.

Energijske slike zdravje, regeneracija telesa, vitalnost...

Lepe slike na platnu Urške Lan kot stabilizator, ki nas popelje skozi dan

Vsak, ki se je kdaj lotil spreminjanja svojih starih vzorcev, ve, da je to delo izjemno težko. Velikokrat nam bo uspelo, velikokrat pa bomo pod pritiskom iz okolja tudi klonili. In prav takrat se lahko zazremo v moderno sliko na platnu umetnice Urške Lan, ki nam bo pomagala, da se prebijemo skozi težek dan.