Slike

Slike na platnu za podporo ženske energije – prodaja lepih slik Sun of art

Slike, ki jih slika umetnica Urška Lan, lahko učinkovito podprejo tudi žensko energijo, ki je tako zelo potrebna za razvoj celotne družine in njene stabilnosti. Skozi leta materialnega izobilja je veliko posameznikov izgubilo svoj pristni jaz. Izobilje in lagodje življenja, ki nam ga to izobilje prinaša, nas je »prestavilo« v stanje, kjer si lahko priskrbimo dobrine, ki nam ponujajo lagodno življenje.

Mnogo ljudi prav zato denar v svoji vrednostni lestvici postavi na prvo mesto. To pa hkrati pomeni, da se s tem odrečejo vsemu, kar je po naravni vrednostni lestvici višje od denarja – svojemu lastnemu jazu, ljubezni do družine in tudi ljubezni do svojega poklica. Nenazadnje pa tudi svoji kreativnosti, saj le-ta postane pogojena z denarjem.

Denar podira energetsko ravnovesje v družbi – lepe slike na platnu nam lahko pokažejo pravo pot

V družbi, v kateri trenutno živimo, je na prvem mestu denar. Po sistemu življenja samega je prvotna vrednota, ki bi jo morali občutiti, ljubezen. Lepe slike na platnu nam pomagajo podpreti življensko energijo ter nam tako omogočijo, da na prvo mesto postavimo ljubezen do svojih najbližjih, slike na platnu nam pomagajo začutiti naravo in naravne energije, pomagajo nam, da z lastno intucijio premagamo skušnjave, ki nam jih postavi vsakdan s hitrim in materialno naravnanim načinom življenja.

Slike na platno obilje, denar, doprinos in druge materialne kategorije zmanjšajo in nam pokažejo pomen narave in ljubezni ter pomen lastne intuicije, ki jih tako pogosto spregledamo.

Spremenimo svoj mali lastni svet s slikami, ki jih Urška slika na platno. Prodaja slik poteka individualno, saj avtorica pred pričetkom slikanja preuči energijsko matrico vsakega posameznika ter tako poskrbi, da na sliko vnese ustrezne vibracije. Seveda pa je mogoča tudi prodaja slik, ki so te že narisane. Urška Lan vsaki v naprej narisani lepi sliki določi vibracije, ki lahko podprejo točno določeno področje.