Slike na platno

Slike na platno – energijske feng shui slike za na steno

Slike na platno, ki jih slika umetnica Urška Lan, so portali, ki nam lahko pomagajo prebuditi našega notranjega kreatorja in nam preko naravne energije ponovno pomagajo najti tisti naš pristni jaz. Vsakega izmed nas je v življenju pestilo ljubosumje, neučakanost, stres.

Vse to so na plodovi življenja, ki nam ga vsiljujejo že od majhnega. »Bodi superioren.«, »Ne jokaj.«, »Ustvari veliko materialnih dobrin.«, »Poglej, sosedje so si spet kupili nov avto«,... Kolikokrat smo bili v otroštvu, pa tudi kasneje v odrasli dobi izpostavljeni takšnim ali podobnim stavkom, mislim? Vse to se zapisuje v nas in nas vleče proti temi. Proti hladu, ki se naseli v nas.

Prodaja slik avtorice Urške Lan nam lahko pomaga pri tem, da v sebi spet začutimo svetlobo in da jasneje začutimo svojo intuicijo. Slike na platno slika s čopičem in pri tem na moderne slike prenaša pozitivno energijo. Kljub temu da se tega velikokrat ne zavedamo, je tudi pri feng shui slikah zelo pomembno, da avtor, ki slike ustvarja, te slike ustvarja s pozitivno energijo.

Moderne slike na platnu so ustvarjenje v obliki kroga. Oblika pri tem ni naključje, saj nam krog dopušča, da se energija z energijskih slik širi v prostor. Slike za na steno tako niso samo okrasne slike, pač pa so slike, ki nas bodo navdale s pozitivno energijo, če jim bomo to le dopustili.

Prodaja slik v Sun of Art poteka precej individualno. Umetnica Urška se zazre v energijsko matrico posameznika in tako ustvari feng shui sliko, primerno prav zanj/zanjo. Seveda pa Urška riše tudi spontano ter po končanem ustvarjanju slike na platno pogleda h kateri energiji se posamezna moderna slika najbolje poda.