Slike na platnu – moderne slike za na steno za boljše vibracije v prostoru

Slike na platnu... večina posameznikov bo v njih videla zgolj okras prostora. Slike za na steno lahko uporabimo, da z njimi okrasimo dnevno sobo, jedilnico ali morda pisarno. Vendar lahko z njimi storimo mnogo več. Prostor lahko s slikami na platnu napolnimo z energijo – prav takšno energijo, kot si je v prostoru želimo.

Seveda pa moramo za to izbrati prave slike za na steno. Takšne slike, ki jih je slikal umetnik, ki razume energijo, ki jo prenaša na platno in jo prenaša na način, da se lahko ta energija prelije nazaj v prostor in v posameznika, ki se v sliko zagleda.

Moderne energijske slike na platnu

Moderne slike za zid, narisane s pozitivno energijo, energetsko podprejo posameznika

In prav takšne slike za na steno slika umetnica Urška Lan. Slike na platnu, ki jih umetnica Urška slika so inovativna stvaritev, ki povezujejo umetniško delo z energijo dobrega počutja. Ko umetnica s čopičem vleče po platnu nanj prenaša vibracije in energijo, ki se nato razliva v prostor.

Prav zato so abstraktne slike večinoma narisane na okroglo platno, da se lahko energija preliva v prostor. Pri slikanju slik za na steno se velikokrat ne zavedamo, kako zelo pomembno je duševno in energetsko stanje slikarja. Slikar, ki slika s pozitivno energijo, bo prav to energijo prenesel na sliko na platnu, ta pa jo bo lahko kasneje predala v prostor. Tega se umetnica Uršla Lan še predobro zaveda.

Moderne slike za zid - prodaja

Slike na platnu nam lahko pomagajo spoznati lastni jaz

Slike za na steno, ki jih slika umetnica Urška, pa lahko sežejo veliko globlje. Ljudje smo občutljiva bitja – kljub temu, da si to le stežka priznamo. Velikokrat smo odrasli nenavadno trdno navezani na materialne stvari. Nič čudnega – svet nam je namreč že od malega dopovedoval kaj je dobro in kaj ne, kaj smemo in česar ne.

Napake, ki so jih na nas samih opažali odrasli, so se nam že v otroštvu zarezale pod kožo in se nam vtisnile v podzavest. Prav zato lahko odrasli v svoji skrbi za »popolno sliko samega sebe« (ki je seveda zgolj navidezna) zatavamo v žalost, občutek izgube nadzora, morda celo v depresijo.

K temu precej pripomore tudi tempo današnjega življenja. Kdaj smo nazadnje zares navezali stik z naravo? Občutili okrog nas prisotne energije? Žal je odgovor prepogosto »ne spomnim se«, ali pa morda »uh, že dolgo ne.«

Tudi pri tem lahko slike za na steno umetnice Urške Lan pomagajo. Gre namreč za moderne slike za zid, ki prinašajo vibracije, ki vzpodbujajo posameznika, da ustvari pozitivno in srečno okolje ter tako hitreje pride nazaj k lastnemu jazu. Ko avtorica s čopičem nanaša barvo na platno pri tem ustvarja vibracije, ki delujejo podobno kot homeopatija. Okrog abstraktne slike za na steno se ustvari polje, ki posamezniku, ki se v sliko zagleda, pomaga, da odlušči brazgotine svoje preteklosti in najde pot k svojemu prvotnemu jazu, ki ga je morda izgubil že dolgo nazaj.

Abstraktne slike za vse prostore

Slike na platnu so lahko naslikane v skladu z energijsko matrico posameznika

Ne samo, da abstraktne slike pomagajo posamezniku na poti k njegovemu pravemu jazu, avtorica slik lahko slike naslika po želji posameznika. Pri tem začuti njegovo energijo in sliko prilagodi energijski matrici naročnika. Avtorica pa slika tudi po navdihu in šele, ko je slika na platnu končana, pogleda, kakšne vibracije in energijo moderna slika za zid oddaja ter presodi, katero področje lahko ustvarjene vibracije podprejo.

Abstraktne slike - prodaja slik

Slike na platnu lahko postavimo v prav vse prostore doma, lahko pa jih namestimo tudi v pisarno

Kot smo omenili že zgoraj, so abstraktne slike primerne za katerikoli prostor. Pri prodaji slik se avtorica ne omejuje, pač pa lahko naslika tudi moderno sliko za zid po željah naročnika. Posamezniki slike na platnu velikokrat obesijo v svojo pisarno, saj slika v prostor vnaša pozitivno energijo, ki jo na delu vsak izmed nas še kako potrebuje.

Prodaja abstraktnih slik

Slike za na steno bomo velikokrat srečali tudi v jedilnici

Zelo pogosto pa se posamezniki za moderne slike za zid odločajo tudi v udobju lastnega doma. Eden izmed takšnih prostorov je na primer jedilnica, kjer si vsak izmed nas želi ustvariti prijetno in sproščeno okolje, kjer bo preživljal čas s svojimi najdražjimi, moderne slike za zid pa so nam lahko pri tem v veliko pomoč.

Jedilnica je bila včasih in je verjetno tudi še danes, osrednji prostor, v katerem se zbere družina, se pogovori o dnevu, ki je za njimi, pripravi večerjo – cilj vsega pa je, da se v krogu svojih najbližjih počutimo prijetno in varno.

V podporo družinski harmoniji, sprejemanju drugačnosti in skupni viziji je pri Sun of Art možno naročiti tudi abstraktno sliko po meri posamezne družine. Morda bomo lahko prav s pomočjo slike na platnu svoje bližnje naučili, da si vsaj za konec tedna zastavijo vprašanje in znotraj sebe poiščejo odgovore nanj: »S čim lahko prispevam svoji družini? Kaj lahko storim sam, da nam bo vsem skupaj lepše?« S takšnimi – na videz majhnimi koraki, pa slej ko prej sestavimo odgovor na vprašanje: “Kakšno vizijo ima moja družina?”