Slike na platno – prodaja modernih feng shui slik za poslovno intuicijo

Slike na platno umetnice Urške Lan izžarevajo pozitivno energijo in jo prelivajo v prostor. Prav zato tudi okrogla oblika feng shui slik. Energija z okroglih oblik, katerih meje niso jasno začrtane, enostavneje prehaja v prostor in se preliva v ljudi v njem. Zazrimo se v moderne slike in začutimo energijo, ki nam jo slike za na steno dajejo, naši intuiciji pa prepustimo, da nas pri občutjih vodi. Ne ustavljajmo sami sebe, kot smo bili morda naučeni v otroštvu. Pustimo si čutiti in moderne slike na platnu nas bodo popeljale na pravo pot.

Že kot otroke so nas v večini učili, da moramo pred svetom skriti svojo pristosnot in iskrivost. Skozi leta odraščanja, pa tudi kasneje v odrasli dobi, ko je bila naša iskrenost in iskrivost velikokrat napadena, smo intuicijo, ki nas bi sicer vodila, potlačili in jo skrili. Z razumom, ki nas sicer lahko vodi skozi življenje, smo postajali vse bolj zaprti, zagledani v materialne stvari, s tem pa tudi nesrečni.

Slike na platno Sun of art lahko posameznika podprejo pri različnih sferah njegovega življenja. Slike za poslovno intuicijo, za poslovno uspešnost, za zdravje, za regeneracijo. lahko pomagajo, da se iz trdno začrtanih – a vsiljenih – okvirjev dvignemo in znova zaživimo polno, iskreno in srečno življenje.

Prodaja slik je prilagojena individualnim potrebam posameznika

Ko avtorica slika energijske feng shui slike, s čopičem vleče po platnu in s tem nanaša barve, ki jih spremljajo tudi energijske vibracije. Vibracije, ki jih lahko vsrkamo vase in jim pustimo, da nas podprejo na naši poti. Pomembno je, da je umetnik pri ustvarjanju pozitivno naravnan in da začuti energijsko matrico stranke, ki ji je slika na platno namenjena.

Prav zato Urška veliko modernih slik nariše posebej po naročilu. Seveda pa se umetnica pri prodaji slik prepusti tudi ustvarjanju. Ko začuti pozitivno energijo, prične z ustvarjanjem ter kasneje, ko konča, pogleda, h kateri energijski sferi se bi narisana slika na platno najbolje podala.