Rajmax d.o.o. | Klasična garažna vrata

Klasična garažna vrata so tudi danes še vedno zanimiva. Vendar pa v podjetju Rajmax d.o.o. poudarjajo, da je potrebno stare oblike opremiti z novimi materiali. Lesena garažna vrata so sicer lepa, vendar relativno težka. Lesena garažna vrata je potrebno redno in skrbno negovati, če želimo da ostanejo lepa. Kljub temu pa imajo svoj čar, ki jim ga ne moremo zanikati. Klasična garažna vrata iz PVC ali ALU profilov so danes veliko bolj primerna in pogosteje uporabljena - naj gre za glavna ali za stranska garažna vrata. Klasična garažna vrata običajno zavzamejo kar veliko površino in zato je še posebej pomembno, da so izdelana iz lahkih materialov, ki jih brez večjega napora premikamo.

Dvižna garažna vrata


Kljub temu, da so klasična garažna vrata popularna, pa v podjetju Rajmax d.o.o. zagovarjajo Teckentrup dvižna garažna vrata. To so pravzaprav sekcijska garažna vrata, ki pa imajo številne prednosti pred ostalimi garažnimi vrati. Dvižna garažna vrata Teckentrup so na voljo v veliko različnih izvedbah in dizajnih. Odlikuje jih poseben varnostni sistem, ki preprečuje ukleščenje prstov. Dvižna garažna vrata Teckentrup so izredno kakovostno izdelana kar potrjuje tudi certifikat DIN EN ISO 9001. Dvižna garažna vrata so izredno enostavna za uporabo in so primerna skoraj za vsako garažo.

Dvižna garažna vrata so nameščena na glavnem uvozu v garažo. Številne garaže pa imajo tudi stranske vhode. Da bi vaša garaža izgledala kar se da uskajeno vam v podjetju Rajmax d.o.o. nudijo enake material za dvižna vrata in za stranska garažna vrata.

Avtomatska garažna vrata


Avtomatska garažna vrata Teckentrup imajo številne prednosti pred konkurenco:

  • velika izbira atraktivnih dizajnov in barv
  • tehnične rešitve, ki zahtevajo malo prostora
  • toplotno izolirana
  • varna in stabilna
  • tiho delovanje
  • enostavno upravljanje
  • enostavna montaža


Avtomatska garažna vrata Teckentrup so odlična izbira, če želite točno določeno barvo ali dizajn, če želite enostavno upravljanje in tiho delovanje. Avtomatska garažna vrata so zelo vzdržljiva in zahtevajo malo vzdrževanja.

Potrebujene nova garažna vrata? Podjetje Rajmax d.o.o. ima pravi odgovor za vas! V ponudbi so klasična garažna vrata za vse tiste, ki se ne morete ločiti od domačih oblik. Za vse pogumne pa imajo v ponudbi tudi modernejše oblike garažnih vrat. V podjatju Rajmax d.o.o. imajo garažna vrata po vaših merah.

Rajmax d.o.o. | Klasična garažna vrata, povezava do naše spletne strani: