Rajmax d.o.o. | Moderna vhodna vrata | Stanovanjska vrata


Moderna stanovanjska vhodna vrata so del vsake nove hiše ali stanovanja. Vse pogosteje pa se za moderna vhodna vrata odločajo tudi ljudje, ki prenavljajo svoje stanovanje. Moderna vhodna vrata so prijetna za oči, hkrati pa so tudi bolj varna. Stara stanovanjska vhodna vrata se po varnosti nikakor ne morejo primerajati z novimi. Skoz leta je tehnologija napredovala in ponudila številne dobre rešitve za varnejši dom. V podjetju Rajmax d.o.o. vas spodbujajo, da moderna stanovanjska vrata in ostale rešitve uporabite tudi za vaš dom.

Moderna stanovanjska vrata predstavljajo vhod v vaše zavetje. Prav je, da stanovanjska vrata načrtujete v barvah, ki se vam zdijo posebej primerne in poudarijo vaš dom. Moderna vrata so lahko narejena iz različnih materialov in barv ter kombinacij je teh. Moderna stanovanjska vrata imajo lahko posebne kljuke, ki še bolj poudarijo njihov elegantni videz. Stekleni deli v vratih so običajno nameščeni tako, da zagotavljajo varnost, hkrati pa prepuščajo v prostor tudi nekaj svetlobe. Stanovanjska vrata so na ta način lahko prozorna in nam podarijo jasen pogled v notranjost, steklo stanovanjskih vrata pa je lahko tudi motno in nam razkriva le obrise v notranjosti.

Prepričani so, da morajo biti moderna vhodna vrata funkcionalna, varna vrata in predvsem pa stanovanjska moderna vrata ne smejo biti težka za vzdrževanje. V podjetju VRATA Rajmax d.o.o. priporočamo polnila za moderna vhodna vrata proizvajalca Grad Export. Polnilo daje vratom dodatno termo izolacijo, hkrati pa zaradi njega stanovanjska vrata niso težka. S tem se izognete dodatni obremenitvi in prekomerni obrabi tečajev pri vratih.

Vhodna vrata za stanovanje


Vhodna vrata v stanovanje morajo biti predvsem varna. V podjetju Rajmax d.o.o. se tega dobro zavedajo in v vsaka nova vhodna vrata za stanovanje vgradijo ključavnico s trikratnim zaklepanjem G-U automatic, ki ima številne dobre lastnosti. Ta ključavnica omogoča, da so stanovanjska vrata vedno v pravilnem položaju, se ne povesijo, odlično tesnijo, predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. Vsaka nova vhodna vrata za stanovanje opremimo tudi s tečaji z veliko nosilnostjo, ki hkrati omogočajo nastavitev v treh smereh. Vsa vhodna vrata v stanovanje so opremljena tudi za ALU pohodnim pragom s termično zaporo. Dodatno pa imajo vsa stanovanjska vhodna vrata dodatno ojačane vogale vratnih kril.

Moderna vhodna vrata podjetja Rajmax d.o.o so nedvomno prava izbira za vaše stanovanje. Izberite stanovanjska vrata, ki se najlepše podajo k vašemu stanovanju. V podjetju vam naredimo moderna vhodna vrata, ki bodo ravno takšna, kot jih potrebujete. Izbirate lahko med številnimi barvami in kombinirate materiale s steklom za več svetlobe. Brez dvoma boste izbrali moderna vrata, ki bodo še dolgo in dobro služila svojemu namenu.


Rajmax d.o.o. | Moderna vhodna stanovanjska vrata, povezava do naše spletne strani: