Rajmax d.o.o. | Drsne stene


Drsne stene so izjemno učinkovit način organizacije stanovanja ali poslovnih prostorov. Drsne stene ljudje vse pogosteje uporabljajo, saj zavzamejo malo prostora in so enostavne za uporabo. Z njimi postanejo prostori bolj funkcionalni in tudi precej drugačni. Dobro izbrane drsne stene lahko dajo našemu stanovanju ali poslovnemu prostoru povsem novo podobo. Drsne stene omogočajo boljšo funkcionalnost stanovanja ali poslovnega prostora. Lahko jih uporabljamo odprte ali zaprte in tako nastavimo tisto možnost, ki je v danem trenutku najbolj primerna. Drsne stene hitro in z lahkoto pričarajo določeno mero zasebnosti.

Steklene predelne stene


Drsne stene so lahko narejene iz različnih materialov. V podjetju Rajmax d.o.o posebej zagovarjajo steklene predelne stene, ki so še posebej funkcionalne. Običajno ustvarijo ločilo med dvema prostoroma ali zapirajo vhode v manjše prostore in shrambe. Steklene predelne stene so odlična izbira kot vhod v garderobno sobo ali manjšo shrambo. V poslovnem okolju pa lih lahko uporabimo kot vrata v čajno kuhinjo, arhiv, manjšo shrambo z raznim pisarniškim materialom.

Steklene predelne stene vam v podjetju Rajmax d.o.o izdelajo po vaših željah. Izbirate lahko med številnimi barvami in dizajni stekla. Lahko se odločite za motno steklo, ki ne pokaže jasnih oblik v sosednjem prostoru. Lahko pa se odločite za navadno steklo. Tega je mogoče kasneje spremeniti na več načinov. Steklene predelne stene so lahko opremljene s fototapeto, ki jim spremeni barvo in na oko tudi teksturo. Steklena predelna stena lahko nosi slike in razne vzorce, ki jo naredijo še bolj domačo in se tako še lepše zlije z okoljem.

Steklene stene so lahke za uporabo in predvsem nezahtevne glede vzdrževanja. Zavzamejo malo prostora in se lepo podajo v vsako stanovanje ali poslovni prostor.

Podjetje Rajmax d.o.o. še posebej priporoča steklene stene, ki imajo aluminijaste sisteme. Ti so najbolj vzdržljivi in hkrati tudi najlažji. To pa zagotavlja, da so steklene stene relativno lahke za premikanje. Steklene stene nimajo več statusa estetskega elementa v vašem domu ali poslovnem prostoru. Vse bolj se poudarja njihova funkcionalnost, ki je resnično velika. Steklene stene zagotovijo svetel prostor, ki je danes še kako pomemben. S tem prihranimo denar za ogrevanje in razsvetljavo. Danes težimo k svetlim prostorom in s steklenimi stenami jih lahko nedvomno tudi dosežemo.

Steklene predelne stene so primerne za vsako stanovanje ali poslovni prostor. Ko boste raziskali njihove prednosti in se spoznali z njihovo široko uporabnostjo, ne boste več razmišljali o navadnih vratih.

Rajmax d.o.o. | Drsne stene, povezava do naše spletne strani: