Rajmax d.o.o. | Notranje okenske police

Podjetje Rajmax d.o.o. ima v ponudbi notranje okenske police iz različnih materialov, ki so spodaj podrobneje predstavljeni. Notranje okenske police so pomemben del našega doma ali prostora v katerem preživljamo svoj čas. Od materiala okenskih polic je odvisno, kakšne vibracije nam bo prostor oddajal. Lesene notranje okenske police nam bodo pričarale občutek domačnosti. Kamnite okenske police pa bodo dale prostoru eksotičen videz. Okenske police notranje prostore spremenijo in obogatijo. Dobra izbira notranjih okenskih polic je izjemno pomembna.

Notranje okenske police lahko izberemo v različnih dimenzijah. Od naše uporabe je odvisno, kakšne notranje okenske police si bomo izbrali. V razmislek moramo vzeti kar nekaj faktorjev: Kakšne barve je okno? Kakšne barve so stene in pohištvo v prostoru? Čemu je okenska polica namenjena? Kaj bomo nanjo položili/odložili? Kakšno okensko polico potrebujemo?

Notranje okenske police, ki jih nudijo v podjetju Rajmax d.o.o., so primerne za stanovanja, poslovne in druge prostore. Glede na način uporabe pa je potrebno izbrati prave materiale in dimenzije. V podjetju Rajmax d.o.o. so prepičani, da v njihovi pesti ponudbi vsakdo najde nekaj zase!

Lesene okenske police


Podjetje Rajmax d.o.o. ima v svoji ponudbi lesene okenske police Werzalit iz Avstrije. Te lesene okenske police izdelujejo s stiskanjem drobno mletega lesa in visokokakovostnih smol pod visokim pritiskom. Takšna struktura je izredno odporna na vlago in zagotavlja visoko mero stabilnosti. Tehnologija, ki jo uporablja Werzalit, zagotavlja izredno kakovostne notranje okenske police, ki vam bodo služile vrsto let in vam vedno znova dokalaze, da so vredne svojega denarja. Lesene okenske police imajo jedro sestavljeno iz naravnega lesa in visokokakovostnih smol, ki so skupaj podvrženi večkratni obdelavi. Proizvodi so narejeni iz enega kosa, kar jim zagotavlja visoko gostoto in odpornost na pritisk.

PVC okenske police


Podjetje Rajmax d.o.o ima v ponudbi tudi PVC okenske police, ki so enakih oblik kot notranje okenske police Werzalit. PVC okenske police so prijazne na otip in so običajno cenovno zelo dostopne. PVC okenske police pridejo v barvah, ki posnemajo naravne materiale kot sta marmor ali les.

Podjetje Rajmax d.o.o. ima v ponudbi PVC okenske police priznanega nemškega proizvajalca Möller. PVC okenske police proizvajalca Möller imajo številne prednosti pred konkurenco. Med glavne adute uvrščajo absolutno stabilno obliko, visoko-kakovostno recepturo in možnost popolnega recikliranja, kar je danes še posebej pomembno.

ALU okenske police


ALU okenske police vam nudi podjetje Rajmax d.o.o. v vseh barvah (naravne ali RAL-barve). ALU okenske police so izjemno nezahtevne za vzdrževanje. Ob enem pa jih lahko izberete v takšni barvi, ki se bo popolnoma zlila za vašim bivalnim prostorom.

Podjetje Rajmax d.o.o. ima v ponudbi tudi Alu-Newline okenske police.

Rajmax d.o.o. | Okenske police, povezava do naše spletne strani: