Pošlji povpraševanje

Mašne na poteg oz. pentlje na poteg v trgoviniPRO-MAKMašne na poteg oz. pentlje na poteg so izredno enostaven izdelek kot poročna dekoracija avtomobilov. Mašne na poteg izdelamo s potegom in jih privežemo na ogledalo ali anteno avtomobila. Mašne na poteg služijo zato, da si avtomobili lahko sledijo na cesti, hkrati pa so lepa poročna dekoracija.


Mašne na poteg v različnih barvah


Mašne na poteg so lahko v različnih barvah in dajo še posebno barvno nit poročne dekoracije. Pentlje na poteg so lahko uporabna poročna dekoracija klopi v cerkvi. Pentlje na poteg privežemo na bel til in s tankim trakom poročne pentlje obesimo na klop v cerkvi.


Mašne na poteg so lepa dekoracija tudi za okrasitev vrat, ograje, dreves pred hišami in bloki ob prihodu novorojenčkov domov. S tako poročno dekoracijo kot so mašne na poteg v roza ali modri barvi ponosno pričakamo mamico in novorojenčka, hkrati pa pentlje na poteg sporočijo tudi sosedom, da v sosesko prihaja nov član in ali je to fantek ali punčka.


Pentlje na poteg tudi za druge priložnosti


Pri nas je taka dekoracija kot so pentlje na poteg za prihod novorojenčka še redkost, vendar mašne na poteg že ponosno pripenjajo očetje na antene avtomobilov in z njimi vozijo kar nekaj časa. Pogumno okrasimo domove ob prihodu novorojenčkov, saj so mašne na poteg lepa, enostavna in ugodna dekoracija.


Vabljeni v Pro-Mak!