Lična škatla za nakit poskrbi za bolj edinstveno darilo

Ko podarjamo nakit, je vedno lepo videti, da je ta lično zavit. Lična škatla za nakit bo popestrila vaše darilo na unikaten in čudovit način. Še zlasti če je ta izdelana ročno, kot je izdelana vsa embalaža v podjetju Per Aspera d.o.o. Vsaka škatla oz. šatulja za nakit je brezčasna, čustvena, edinstvena, inovativna, mladostna, in zelo kakovostna. Obenem pa je embalaža za nakit tudi zabaven in uporaben izdelek. S pomočjo škatle za shranjevanje nakita bodo vaše dragocenosti na varnem. Res bi bilo škoda, da bi se nakit valjal skrit po predalih.

Elegantna in uporabna ročno izdelana embalaža za nakit

S primerno embalažo je vsak izdelek privlačnejši za kupce. Škatla za nakit pri tem ni nobena izjema. Izdelava darilnih škatel in škatlic ter ostale embalaže vključuje izbiro poljubnega formata in barvo. Izdelava darilne embalaže lahko vključuje potisk, s čimer dosežemo večji dekorativni efekt in dodamo logotip ter tako povečamo sporočilno vrednost izdelka. Smiselno je uporabiti material, barvo in obliko, ki kar najbolje poudari vrednost vašega izdelka.


Prodajna ali darilna embalaža za nakit mora biti estetsko oblikovana in kakovostna, da poudari vrednost izdelka in kupca privabiti k nakupu.

Škatla za nakit - najboljša embalaža za shranjevanje nakita

Če se še vedno sprašujete, kam pospraviti vse svoje zapesnice, uhane, verižice in prstane, vas vabimo, da nas obiščete in si ogledate našo pestro ponudbo škatel, škatlic in šatulj. Ne glede na to, za katero embalažo se boste odločili, lahko ste prepričani, da bo v njej vaš nakit na varnem.


Vsaka škatla za nakit je oblikovana tako, da že na prvi pogled odseva vrhunsko kakovost izbranih materialov in oblik s pomočjo ročne izdelave in z bogato oblikovalsko izvedbo. V njej je izražen smisel za kreacijo, predvsem pa je poudarjena edinstvenost, ki jo prinaša ročno izdelana embalaža za nakit.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani.

ROČNO IZDELANE ŠKATLE

LASERSKI IZREZ

škatla za nakit po naročiluembalaža za nakit po naročilu