Darilna embalaža po vaši meri

Darilo, pa naj bo še tako lepo in izvirno, mora biti estetsko zavito in na primeren način izročeno. Najlaže to dosežete s pravilno izbiro darilne embalaže. Darilna embalaža popestri vaša darila na unikaten in čudovit način. Še zlasti če je darilna embalaža za nakit ročno izdelana.


Darilna embalaža izdelka ima dvojni učinek. Prvi je vizualni/prodajni, ki poudari unikatnost vašega izdelka in pritegne pozornost (ujame in zadrži pogled), drugi pa je funkcionalni/zaščitni: nudi zaščito izdelka in ga ohrani nedotaknjenega (omogoči varno shrambo do uporabe).

darilne embalažeročno izdelane embalaže

Ročno izdelana embalaža bo dopolnila vaše sporočilo

Ročno izdelana darilna embalaža skupaj s kreativnim aranžiranjem darilu doda osebno noto, saj se v darilu prepletajo pozornost, čas in energija, ki je vložena v obdarovanje. Darilo v lični embalaži je zadetek v polno. Unikatna, ročno izdelana darilna embalaža poudari vrednost izdelka.


Če iščete ročno izdelano unikatno darilno embalažo, smo pravi naslov za vas. V podjetju Per Aspera d.o.o. smo specializirani za ročno izdelavo najrazličnejše embalaže in ročnih dodelav v papirni in sorodnih panogah. Za vas razvijemo in oblikujemo šatulje, mape, plakete, večnamensko embalažo, večkotno embalažo, okroglo embalažo (tulce,...). Ponujamo vam lično darilno embalažo iz kartona, različnih dimenzij in barvnih kombinacij, ki jo lahko opremimo z vašim logotipom skladno z vašimi željami.

Prava darilna embalaža - zadetek v polno

Kot pri ostalih izdelkih tudi za embalažo velja, da jo lahko oblikujemo in izdelamo povsem po vaših željah. Izdelava darilne embalaže lahko vključuje potisk, s čimer dosežemo večji dekorativni efekt in dodamo logotip ter tako povečamo sporočilno vrednost izdelku. Smiselno je uporabiti material, barvo in obliko, ki kar najbolje poudari vrednost vašega izdelka. Vsak izdelek s primerno embalažo je privlačnejši za kupce. Prodajna ali darilna embalaža mora biti estetsko oblikovana in kakovostna, da poudari vrednost izdelka in kupca privabiti k nakupu.


Naša ročno izdelana embalaža po naročilu je brezčasna, čustvena, edinstvena, inovativna, mladostna, in zelo kakovostna, obenem pa predstavlja tudi zabaven izdelek.

INOVATIVNI IZDELKI

VEČ STORITEV PODJETJA PER ASPERA