Ročno izdelane škatle po vaših željah

Iščete ročno izdelane škatle? Potem je naše podjetje pravi naslov. V podjetju Per aspera d.o.o. smo specializirani za ročno izdelavo najrazličnejše embalaže, kot so okrasne škatle in škatlice za darila. Ročno izdelavo embalaže dopolnjuje ročna dodelava v papirni in sorodnih panogah. Dolgoletne izkušnje, natančnost in inovativnost so tiste odlike, zaradi katerih smo med našimi strankami tako priljubljeni. Izdelava škatle po naročilu pa je posebna in unikatna tudi po zaslugi našega sodelovanja s priznanimi slovenskimi oblikovalci. Pri izdelavi ročno izdelane škatle upoštevamo tudi vaše želje. Ne glede na to, kakšne bodo te, ste lahko prepričani, da bo vaša darilna škatla pravo malo umetniško delo.


Naše ročno izdelane škatle in škatlice so brezčasni, čustveni, edinstveni, inovativni, trendni, mladostni, zelo kakovostni in ob tem tudi zabavni izdelki. Ključna prednost teh izdelkov je v tem, da lahko služijo kot darilna embalaža ali samostojen darilni produkt.

Ročno izdelane škatle - lična darilna škatla predstavlja piko na i vašemu darilu

Po zaslugi ročno izdelane škatle in kreativnega aranžiranja bo vaše darilo dobilo osebno noto, saj se v darilu prepletajo pozornost, čas in energija, ki je vložena v obdarovanje. Darilo v lični embalaži je zadetek v polno. Unikatna, ročno izdelana darilna škatla bo resnično poudarila vrednost vašega darila.


V podjetju Per Aspera d.o.o. za vas razvijemo in oblikujemo šatulje, mape, plakete, večnamensko embalažo, večkotno embalažo, okroglo embalažo (tulce ...). Ponujamo vam lične ročno izdelane škatle in škatlice različnih dimenzij in barvnih kombinacij. Lahko jih potiskamo, s čimer dosežemo večji dekorativni efekt in dodamo logotip ter tako povečamo sporočilno vrednost izdelku.

Darilna škatla je tudi funkcionalna

Darilna škatla ima dvojni učinek. Prvi je vizualni/prodajni, ki poudari unikatnost vašega izdelka in pritegne pozornost (ujame in zadrži pogled), drugi pa je funkcionalni/zaščitni: nudi zaščito izdelka in ga ohrani nedotaknjenega (omogoči varno shrambo do uporabe). Uporabna vrednost darilne škatle niti malo ne zmanjšuje njene avtentičnosti in obratno.

Več o laserskem izrezu:www.vsi.si/per-aspera/laserski-izrez

ŠKATLA ZA NAKIT

darilna škatla po naročiluročno izdelane škatle po naročilu