darilne škatliceUnikatne darilne škatle za vse priložnosti in obdarovanja

Kaj naredi darilo popolno? Lična darilna škatlica, v kateri vaše darilo počaka obdarjenca na varnem. Nič ni lepšega, kot obdarovanje. Tako kot se odvijanja daril razveselijo otroci, se tudi odraslim ob pogledu na pisane darilne škatle marsikdaj zaiskrijo oči. Da bi bilo temu res tako, je dobro poskrbeti za darilne škatle in vrečke. Namreč z darilnimi škatlami in vrečkami lahko še tako majhno pozornost zapakiramo v prijetno darilce, ki bo dan polepšalo tudi najzahtevnejšemu obdarovalcu.


Z malo domišljije lahko uporabimo darilne škatle raznih oblik, barv in motivov. Izberemo lahko ročno izdelane darilne škatle, torej doma narejene škatle izdelane po naročilu, ki jih tudi personaliziramo.

darilna škatlaDarilna škatlica, izdelana po naročilu, odlična ideja

V podjetju Per Aspera d.o.o. smo specializirani za ročno izdelavo najrazličnejše embalaže, med katero je tudi darilna škatlica, in ročnih dodelav v papirni in sorodnih panogah. Pohvalimo se lahko z dolgoletnimi izkušnjami, natančnostjo in inovativnostjo. Odlikuje pa nas tudi sodelovanje s priznanimi slovenskimi oblikovalci, zato so vse naše darilne škatle posebne in unikatne. Izdelamo lahko tudi darilne škatle po vaših željah. Zaupajte nam vašo idejo, mi pa jo bomo uresničili. Ne glede na to, kakšne bodo vaše želje, darilna škatlica po meri vaših želja bo pravo malo umetniško delo.


Izdelava darilnih škatel in škatlic in ostale darilne embalaže vključuje izbiro poljubnega formata in barvo. Naše elegantne darilne škatle so oblikovane tako, da že na prvi pogled odsevajo vrhunsko kakovost izbranih materialov in oblik s pomočjo ročne izdelave in z bogato oblikovalsko izvedbo. Posebnosti teh škatel so natančnost izdelave, izražen smisel za kreacijo ter izdelava na osnovi bogatih in dolgoletnih izkušenj.

Ročna izdelava škatel gradi podobo izdelka

Naše ročno izdelane škatle in škatlice so brezčasni, čustveni, edinstveni, inovativni, trendni, mladostni, zelo kakovostni in ob tem tudi zabavni izdelki. Ključna prednost teh izdelkov je v tem, da služijo kot darilna embalaža ali samostojen darilni produkt. Lahko jih potiskamo, s čimer dosežemo večji dekorativni efekt in dodamo logotip ter tako povečamo sporočilno vrednost izdelku.

OPREMA POSLOVNIH DARIL

ŠKATLE ZA NAKIT