Laserski izrez omogoča hitro, kakovostno in natančno izdelavo

Laserski izrez zagotavlja najvišjo stopnjo natančnosti, kakovosti in hitrosti ter se neomejeno prepušča domišljiji za oblikovanje najrazličnejših izdelkov. Laser za graviranje poskrbi za manjšo količino odpadnega materiala, predvsem pa ne povzroča dodatnega hrupa, kar ugodno zmanjšuje tudi negativne vplive na okolje. Poleg tega je laserski izrez tudi ekonomičen, saj nudi cenovno ugodno izvedbo.


Laserski izrez različnih nekovinskih materialov predstavlja napreden tehnološki postopek, ki dandanes poteka s pomočjo sodobnih strojev za razrez in omogoča visoko kakovost izdelkov, hkrati pa izjemno poenostavi nadaljnji proizvodni postopek.

Lasersko graviranje - cenik priča o ugodnih cenah

Najboljšo metodo označevanja zlasti občutljivih materialov z izjemno kakovostjo izpisa, ki trajno zaznamuje izdelek, zagotavlja lasersko graviranje. Cenik, ki priča o ugodnih cenah lahko dobite na sedežu podjetja, ki se nahaja na v Notranjih Goricah (Plešivica 14). Seveda pa vam lahko cenik za lasersko graviranje posredujemo tudi po elektronski pošti.


Tako kot laserski izrez tudi lasersko graviranje poteka v skladu z vašimi željami, saj nam zadovoljstvo strank pomeni največ. Zato vam vedno zagotavljamo najvišjo kakovost po ugodni ceni. O čemer priča tudi naš cenik. Lasersko graviranje bo poudarilo pomen izdelka, saj bo ta izražal izvirnost in mu dodal osebno noto. Iz tega razloga je takšen izdelek lahko tudi dobra izbira za darilo - tako za vaše najbližje kot za poslovne partnerje.

Laserski izrez z graviranjem poskrbi za unikatnost darila


Iščete unikatno darilo za vaše najbližje? Lasersko graviranje, katerega cena je danes vse bolj ugodna, skupaj z graviranjem ponuja pestro ponudbo priložnosti za darilo. Presenetite svoje najbližje ali poslovne partnerje in jim podarite darilo, ki mu bo lasersko graviranje (cenik) izbranega motiva dalo edinstven pečat.


V podjetju Per Aspera d.o.o. smo specializirani za ročno izdelavo najrazličnejše embalaže in ročnih dodelav v papirni in sorodnih panogah. Natančen in kakovosten laserski izrez, ki ga dopolnjuje lasersko graviranje, je pri tem ključnega pomena. Obiščite nas in preverite našo bogato ponudbo unikatnih izdelkov. Vabljeni.

ROČNA DODELAVA IN IZDELAVA

VEČ O DARILNIH ŠKATLAH

laserski izrez ceniklasersko graviranje cene